ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπενζεμά για Εμπαπέ: "Θα έρθει στη Ρεάλ, είναι θέμα χρόνου"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν το γκολ κόντρα στη Ρεμς
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν το γκολ κόντρα στη Ρεμς © 2021 FRANCOIS MORI/AP IMAGES

Ο Καρίμ Μπενζεμά σε συνέντευξή του στη γαλλική Equipe μίλησε για το πολυσυζητημένο θέμα Εμπαπέ-Ρεάλ, τονίζοντας πως ο 22χρονος σταρ είναι θέμα χρόνου να μετακομίσει στη Μαδρίτη.

Στην κορυφή της La Liga βρίσκεται μέχρι στιγμής η Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Καρίμ Μπενζεμά να τονίζει στη συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική εφημερίδα Equipe, πως εξακολουθεί να παραμένει η καλύτερη ομάδα παγκοσμίως.

Ο Γάλλος στράικερ αναφέρθηκε επίσης, στον συμπατριώτη και συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας, Κιλιάν Εμπαπέ, για τον οποίο και οι "μερένγκες" προσέφεραν αστρονομικά ποσά στην Παρί Σεν Ζερμέν για να τον αποκτήσουν το φετινό καλοκαίρι. Αν και οι προσπάθειες των Μαδριλένων δεν καρποφόρησαν ο Μπενζεμά υποστήριξε ότι είναι ζήτημα χρόνου να μετακομίσει ο 22χρονος στη Μαδρίτη.

"Το έχει πει κι ο ίδιος. Θέλει να δει κάτι άλλο. Κάποτε θα παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν ξέρω πότε, αλλά θα έρθει αυτή η στιγμή. Είναι θέμα χρόνου", ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ για τη Ρεάλ τόνισε:

"Είναι ακόμα ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο. Είναι ένα νέο ποδόσφαιρο, μία νέα γενιά, νέοι παίκτες. Πρέπει να επενδύσουμε σε νέους ανθρώπους, ώστε μια μέρα να γίνουν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Είμαι εδώ για να βοηθήσω, τους μιλάω πολύ. Θέλω να τους βελτιώσω. Όταν βελτιώνεις τους άλλους, βελτιώνεις την ομάδα και παίρνεις μεγάλη ικανοποίηση. Αν εγώ έχω 40% πιθανότητες να σκοράρω και ο άλλος έχει 60%, θα παίξω για εκείνον", κατέληξε ο Γάλλος διεθνής αναφορικά με το στιλ παιχνιδιού του.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ