ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μπενφίκα - Σπόρτινγκ 4-3: Οι "αετοί" νικητές στο ντέρμπι της Λισαβόνας

Οι παίκτες της Μπενφίκα πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Άρσεναλ για το Europa League
Οι παίκτες της Μπενφίκα πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Άρσεναλ για το Europa League EUROKINISSI SPORTS

Η Μπενφίκα πήρε το (χορταστικό) ντέρμπι της Λισαβόνας με 4-3 κόντρα στη Σπόρτινγκ, χωρίς να χρησιμοποιήσει τον Ανδρέα Σάμαρη ή τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Η Μπενφίκα επικράτησε της Σπόρτινγκ για 3η φορά στις τελευταίες 4 αναμετρήσεις, ωστόσο η νίκη της για την 33η αγωνιστική της Primeira Liga με 4-3 ήταν πιο θεαματική από ουσιαστική.

Δίχως τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο (στον πάγκο) και τον Ανδρέα Σάμαρη (εκτός αποστολής), οι "αετοί" αγωνίστηκαν κυρίως για την τιμή και δευτερευόντως για τις αμυδρές ελπίδες που έχουν για να προλάβουν το απευθείας "εισιτήριο" για το Champions League που προσφέρει η 2η θέση στη βαθμολογία.

Μέχρι το 37ο λεπτό βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 3 τέρματα χάρη στους Χάρι Σεφέροβιτς, Πίζι και Λούκας Βερίσιμο, ωστόσο τα "λιοντάρια", αν και με πολλούς αναπληρωματικούς ύστερα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος έπειτα από 19 χρόνια, μείωσαν με τον Πέντρο Γκονσάλβες.

Ο Σεφέροβιτς ευστόχησε σε πέναλτι με την έναρξη του 2ου μέρους, όμως οι Νούνο Σάντος και Γκονσάλες (με πέναλτι αυτήν τη φορά) έβαλαν ξανά στο παιχνίδι την ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ. Η ανατροπή δεν ήρθε, με την Μπενφίκα να πλησιάζει στον πόντο την Πόρτο, αλλά με παιχνίδι παραπάνω, μία αγωνιστική πριν από το φινάλε.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Έλτον, Λούκας, Οταμέντι, Βερτόνχεν, Γκονσάλβες (81' Ταβάρες), Τααράμπτ (53' Γκάμπριελ), Βάιγκλ, Γκριμάλντο, Πίζι (82' Σίλβα), Σεφέροβιτς (90' Βάλντσμιτ), Έβερτον (89' Νούνιες)

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Αδάν, Ινάσιο, Κοάτες, Ρέις (69' Καμπράλ), Περέιρα (46' Μάριο), Νούνες, Μπραγκάνσα (46' Παλίνια), Μέντες, Γκονσάλβες, Παουλίνιο, Σάντος

Δείτε τη βαθμολογία της Primeira Liga και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων

Photo Credits: Eurokinissi Sports

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΕΝΦΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ