SERIE A

Μπενεβέντο - Ίντερ 2-5: "Δύο στα δύο" με καταιγισμό γκολ οι νερατζούρι

Οι παίκτες της Ίντερ  πανηγυρίζουν ένα από τα τέρματά τους στο εκτός έδρας ματς με την Μπενεβέντο για την Serie A
Οι παίκτες της Ίντερ πανηγυρίζουν ένα από τα τέρματά τους στο εκτός έδρας ματς με την Μπενεβέντο για την Serie A ALESSANDRO GAROFALO/LAPRESSE VIA AP

Η Ίντερ επιβλήθηκε με το εμφατικό 5-2 εκτός έδρας της Μπενεβέντο σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Serie A.

Άκρως εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα της Ίντερ στη φετινή Serie A καθώς μετράει ήδη 9 γκολ στο ενεργητικό της στα δύο πρώτα της παιχνίδια.

Τέσσερις μετά την τρομερή ανατροπή και το 4-3 κόντρα στην Φιορεντίνα στο "Μεάτσα", η ομάδα του Αντόνιο Κόντε πανηγύρισε την πρώτη εκτός έδρας επιτυχία της, επικρατώντας με 5-2 της νεοφώτιστης Μπενεβέντο στο "Marco Piccinini", σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική.

Ο Ρομελού Λουκακού βρήκε δίχτυα μετά από μόλις 28 δευτερόλεπτα αγώνα (το γρηγορότερο τέρμα της Ίντερ στην Serie A από το 2004-05 όπου καταγράφει τα στατιστικά του ιταλικού πρωταθλήματος η Opta) για να ανοίξει το σκορ, με τους νερατζούρι να καθαρίζουν ουσιαστικά το ματς από το πρώτο μέρος πετυχαίνοντας άλλα τρία τέρματα με τους Λουκακού, Γκαλιαρντίνι και Χακίμι για να πάνε με 4-1 στα αποδυτήρια.

O Λουκακού πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες του ένα από τα δύο γκολ του κόντρα στην Μπενεβέντο
O Λουκακού πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες του ένα από τα δύο γκολ του κόντρα στην Μπενεβέντο ALESSANDRO GAROFALO/LAPRESSE VIA AP

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Μιλανέζοι βρήκαν και πέμπτο γκολ με τον Λαουτάρο Μαρτίνες στο 71' (είχε μπει αλλαγή λίγο νωρίτερα), με τον Αργεντινό να σκοράρει και πάλι όπως με την Φιορεντίνα με σουτ εκτός περιοχής, με τους γηπεδούχους από την πλευρά τους να έχουν να επιδείξουν στο 90λεπτο τα δύο γκολ του Καπράρι.

Στο άλλο απογευματινό ματς της ημέρας, η Σπέτσια πανηγύρισε την παρθενική νίκη της ιστορίας της στην Serie A νικώντας με 2-0 την Ουντινέζε στο "Φρίουλι" (Γκαλαμπίνοφ στο 29' και στο 90' ο χρυσός σκόρερ της), σε ένα ματς που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της (βασικός, έγινε αλλαγή στο 67') ο Ντανιέλε Βέρντε που αγωνίζεται τη φετινή σεζόν στην ιταλική ομάδα ως δανεικός από την ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ