BUNDESLIGA

Μπέλιγχαμ: "Έβαλαν στο Ντόρτμουντ - Μπάγερν έναν διαιτητή που είχε εμπλοκή σε στημένα παιχνίδια"

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ σε ντέρμπι κόντρα στην Μπάγερν | 4 Δεκεμβρίου 2021
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ σε ντέρμπι κόντρα στην Μπάγερν | 4 Δεκεμβρίου 2021 @2021 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμε εξαπέλυσε επίθεση κατά του άρχοντα του Ντόρτμουντ - Μπάγερν, Φέλιξ Τσβάιερ, λέγοντας πως δεν γίνεται να διαιτητεύει το μεγαλύτερο ματς του γερμανικού ποδοσφαίρου κάποιος που είχε στο παρελθόν εμπλοκή σε στημένα ματς.

Το φινάλε του Klassiker βρήκε την Μπάγερν να χαμογελάει αφού με τη νίκη της με 3-2 επί της Ντόρτμουντ στο ντέρμπι κορυφής αύξησε σε τέσσερις βαθμούς τη διαφορά της από την άμεση διώκτριά της, ωστόσο στο αντίπαλο στρατόπεδο αυτό που κυριάρχησε ήταν οι διαμαρτυρίες για την διαιτησία.

Εκείνος δε που πρωτοστάστησε στις οργισμένες αντιδράσεις των κιτρινόμαυρων ήταν ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, με τον Άγγλο μέσο της BVB να διατρανώνει την αντίθεσή του στο πέναλτι που δόθηκε στην Μπάγερν και έκρινε το ματς και να επιτίθεται στον διαιτητή λέγοντας μεταξύ άλλων:

"Για μένα δεν ήταν πέναλτι και πολλές αποφάσεις του μέσα στο παιχνίδι ήταν συζητήσιμες. Δεν γίνεται να αναθέτεις το μεγαλύτερο παιχνίδι στην Γερμανία σε έναν διαιτητή που είχε εμπλοκή σε στημένα παιχνίδια στο παρελθόν. Τι μπορείς να περιμένεις μετά";

Δηλώσεις που είχαν να κάνουν με μία αμαρτωλή υπόθεση του 2005, όταν ο Σβάιερ είχε τιμωρηθεί με εξάμηνο αποκλεισμό για εμπλοκή του σε στημένο ματς, που συμπεριελάμβανε και μία δωροδοκία 300 ευρώ από έναν συνάδελφό του, τον Ρόμπερτ Χόιζερ.

Δεν ήταν πάντως ο Μπέλιγχαμ ο μοναδικός που διατύπωσε παράπονα on camera αφού το ίδιο οργισμένος ήταν και ο Έρλινγκ Χάλαντ, με τον Νορβηγό να ζητάει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ρόις που δεν δόθηκε ποτέ.

"Ήταν καθαρό πέναλτι. Τον ρώτησα γιατί δεν πήγε να το κοιτάξει και μου είπε "δεν χρειαζόταν" έχοντας υπεροπτικό ύφος. Πρέπει να ηρεμήσω λίγο αλλά ομολογώ πως ήταν αλαζόνας, δεν θέλω να πω περισσότερα", είπε χαρακτηριστικά.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS BUNDESLIGA ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ