EUROPEAN SUPER LEAGUE

Μπέκαμ για European Super League: "Το ποδόσφαιρο θα μπει σε κίνδυνο"

UEFA President's Award winner David Beckham gestures as he speaks on stages during for the UEFA Champions League draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 30, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
UEFA President's Award winner David Beckham gestures as he speaks on stages during for the UEFA Champions League draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 30, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP

Κατά της Ευρωπαϊκής Super League τάχθηκε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο Αγγλος σούπερ σταρ σε δηλώσεις του τόνισε ότι το ποδόσφαιρο θα μπει σε κίνδυνο.

Κατά της European Super League τάχθηκε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο Αγγλος σούπερ σταρ σε δηλώσεις του τόνισε ότι το ποδόσφαιρο θα μπει σε κίνδυνο, ενώ επεσήμανε ότι χρειάζεται τον ανταγωνισμό.

"Είμαι κάποιος που αγαπάει το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου από τότε που μπορώ να θυμάμαι. Το αγάπησα ως παιδί που ήμουν φίλαθλος και είμαι ακόμα ένα φίλαθλος. Ως παίκτης αργότερα και τώρα ως ιδιοκτήτης, ξέρω πως το άθλημα είναι το απόλυτο τίποτα δίχως τους οπαδούς.

Χρειαζόμαστε το ποδόσφαιρο να είναι για όλους. Να είναι δίκαιο και χρειαζόμαστε ανταγωνισμό. Αν δεν υπερασπιστούμε αυτές τις αξίες, το ποδόσφαιρο που αγαπάει θα μπει σε κίνδυνο", ανέφερε ο Μπέκαμ.

Να τονιστεί πάντως ότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι στο MLS, το οποίο είναι ήδη μια κλειστή λίγκα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

@ 2018 Claude Paris / Associated Press

TAGS EUROPEAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ