ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΑΛΙΑΣ

Μπέιλ: "Ήταν ο τελευταίος στόχος που ήθελα να πετύχω στην καριέρα μου"

Ο Γκάρεθ Μπέιλ της Ουαλίας σε στιγμιότυπο κόντρα στην Ουκρανία για τον τελικό των μπαράζ της ευρωπαϊκής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο "Μιλένιουμ", Κάρντιφ | Κυριακή 5 Ιουνίου 2022
Ο Γκάρεθ Μπέιλ της Ουαλίας σε στιγμιότυπο κόντρα στην Ουκρανία για τον τελικό των μπαράζ της ευρωπαϊκής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο "Μιλένιουμ", Κάρντιφ | Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ο Γκάρεθ Μπέιλ οδήγησε την Ουαλία στην τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά από το 1958, κάτι που αποκάλεσε "προτεραιότητα" και "στόχο καριέρας" στις δηλώσεις του έπειτα από τη νίκη επί της Ουκρανίας.

Από τα πόδια του Γκάρεθ Μπέιλ άρχισε η φάση του γκολ που έστειλε την Ουαλία στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 και ο αρχηγός των Ουαλών εμφανίστηκε εκστασιασμένος από αυτήν την εξέλιξη.

"Σημαίνει τα πάντα αυτό το αποτέλεσμα και για όλο το κοινό. Είναι κάτι που ονειρευόμασταν σε όλη την καριέρα μας και το ότι το πετύχαμε είναι πολύ ξεχωριστό. Είναι το πιο σπουδαίο αποτέλεσμα στην ιστορία του ουαλικού ποδοσφαίρου. Είμαστε όλοι εκστασιασμένοι. Δουλεύαμε γι' αυτό από τη στιγμή που αρχίσαμε. Είναι για τους υπέροχους φιλάθλους μας. Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα", δήλωσε μεταξύ άλλων ο 32χρονος εξτρέμ.

"Προτεραιότητά μου ήταν να προσπαθήσουμε να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο φέτος. Αυτός ήταν ο τελευταίος στόχος που ήθελα να πετύχω στην καριέρα μου. Δεν έχω κάνει πολλά τις τελευταίες εβδομάδες εξαιτίας ενός σπασμού στην πλάτη και έκανα απλά ό,τι μπορούσα. Έδωσα τα πάντα στο γήπεδο. Έτρεχα χωρίς βενζίνη", συμπλήρωσε.

Τέλος, σε χιουμοριστικό επίπεδο, υποστήριξε ότι θα ζητήσει την... κυριότητα του γκολ και όταν ρωτήθηκε από το Sky Sports αν θα αναβάλει τα πλάνα του για απόσυρση, απάντησε χαριτολογώντας: "Ίσως για λίγο".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΑΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ