ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπέιλ: '"Δεν θα πάω να παίξω στην Χετάφε, αυτό είναι σίγουρο"

Ο Γκάρεθ Μπέιλ πανηγυρίζει γκολ της Ουαλίας κόντρα στην Ουκρανία για τα Playoffs του Μουντιάλ | 5 Ιουνίου 2022
Ο Γκάρεθ Μπέιλ πανηγυρίζει γκολ της Ουαλίας κόντρα στην Ουκρανία για τα Playoffs του Μουντιάλ | 5 Ιουνίου 2022 @2022 /RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η Χετάφε θέλησε να τρελάνει όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη κάνοντας δικό της τον Γκάρεθ Μπέιλ που έμεινε ελεύθερος από την Ρεάλ, όμως ο Ουαλός φορ ξεκαθάρισε με δήλωσή του πως δεν πρόκειται να συνεχίσει σε αυτήν την καριέρα του.

Η αποχώρηση του Γκάρεθ Μπέιλ από την Ρεάλ έκανε αρκετές ομάδες να ονειρευτούν πως θα μπορούσαν να κάνουν μία μεγάλη υπέρβαση και να αποκτήσουν τον πεντάκις κάτοχο του Champions League, με μία εξ αυτών μάλιστα να εδρεύσει στην ίδια πόλη με τους μερένγκες.

Ο λόγος για την Χετάφε, με την ομάδα των προαστίων της Μαδρίτης να δείχνει διατεθειμένη να κυνηγήσει το θαύμα με την απόκτηση του 32χρονου Ουαλού από τη στιγμή που της προτάθηκε, όμως να βλέπει πολύ γρήγορα τα όνειρά της να διαλύονται.

Όντως, η διοίκηση της "Χέτα" ήρθε σε επαφή με τον εκπρόσωπο του Μπέιλ για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του πελάτη του και να του εκδηλώσει το ενδιαφέρον της, όμως ο ίδιος ο παίκτης φρόντισε να κόψει τη φόρα στον ισπανικό σύλλογο, με δηλώσεις μάλιστα που έκανε on camera.

"Δεν πρόκειται να πάω να παίξω στην Χετάφε, αυτό είναι σίγουρο", ξεκαθάρισε ο Μπέιλ με δηλώσεις του, για να προσθέσει με νόημα: "

"Οπουδήποτε πάω θα είναι μία νίκη για όλους επειδή θα δώσω παιχνίδια πριν από την έναρξη της τελικής φάσης του Μουντιάλ".

Υπενθυμίζεται πως ο Μπέιλ θέλει πάση θυσία να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του αυτό το καλοκαίρι, ώστε να είναι σε φουλ φόρμα όταν θα πάρει μέρος στο Μουντιάλ του Κατάρ με την εθνική Ουαλίας, την οποία οδήγησε μάλιστα σε αυτό το μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός για πρώτη φορά μετά από 64 χρόνια.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ