LA LIGA

Μπαρτσελόνα - Βαλένθια 3-1: Νίκη με εκπληκτικό Φάτι και ντεμπούτο Αγκουέρο

Ο Άνσου Φάτι της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Βαλένθια για τη La Liga 2021-2022 για το "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021
Ο Άνσου Φάτι της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Βαλένθια για τη La Liga 2021-2022 για το "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 © 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Ο Άνσου Φάτι ήταν ο πρωταγωνιστής της Μπαρτσελόνα στη νίκη επί της Βαλένθια με ένα πανέμορφο γκολ κι ένα κερδισμένο πέναλτι. Ντεμπούτο με τους Καταλανούς για τον Σέρχιο Αγκουέρο.

Ο Άνσου Φάτι έκλεψε ξανά την παράσταση σε αγώνα της Μπαρτσελόνα, ως μία από τις λίγες αγωνιστικές ελπίδες των Καταλανών. Στη νίκη με 3-1 επί της Βαλένθια σημείωσε ένα γκολ και κέρδισε το πέναλτι της ανατροπής, οδηγώντας τους "μπλαουγκράνα" στη νίκη για την 9η αγωνιστική της La Liga.

Ο αγώνας άρχισε άσχημα για τους γηπεδούχους, αφού ένα φανταστικό σουτ από τα 30 μέτρα του Χοσέ Γκαγιά έδωσε προβάδισμα στις "νυχτερίδες". Η Μπαρτσελόνα ανέβασε στροφές και με ένα υπέροχο φαλτσαριστό σουτ του Φάτι εκτός περιοχής ισοφάρισε σε 1-1. Αυτό ήταν το 15ο τέρμα του με το σύλλογο στην ίδια ηλικία (18 ετών και 351 ημερών) που ο Λιονέλ Μέσι είχε σκοράρει 8 φορές. Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος στη συνέχεια, μέχρι ο Φάτι να κάνει ξανά τη διαφορά, κερδίζοντας πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ με μία οβίδα ο Μέμφις Ντεπάι.

Στο 2ο ημίχρονο η Βαλένθια απείλησε και μάλιστα είχε δοκάρι με τον Κάρλος Σολέρ, όμως ο Φιλίπε Κοουτίνιο στο 85' "καθάρισε" για την Μπαρτσελόνα με το πρώτο φετινό γκολ του. Οι συνθήκες ήταν τέτοιες πλέον ώστε ο Σέρχιο Αγκουέρο να κάνει το ντεμπούτο του με το σύλλογο, έστω και για λίγα λεπτά.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής στη La Liga

Η βαθμολογία της La Liga

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ