ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ απώλειες μετά τον αποκλεισμό από το Champions League

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα μετά την ήττα - αποκλεισμό από την Μπάγερν για τους "16" του Champpions League
Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα μετά την ήττα - αποκλεισμό από την Μπάγερν για τους "16" του Champpions League © 2021 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Πλην των ψυχολογικών επιπτώσεων, ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα από τη συνέχεια του Champions League επιφέρει και οικονομικές επιπτώσεις στον καταλανικό σύλλογο, που αναμένεται να χάσει τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ.

Η Μπάγερν δεν λυπήθηκε την Μπαρτσελόνα, σκόραρε τρεις φορές απέναντί της στο Μόναχο (3-0) και την έριξε στην τρίτη θέση του ομίλου που οδηγεί στο Europa League. Παρά τις προσδοκίες στη Βαρκελώνη, οι "μπλαουγκράνα" έμειναν εκτός νοκ άουτ φάσης του Champions League για πρώτη φορά έπειτα από 20 χρόνια.

Εκτός από τις ψυχολογικές επιπτώσεις στις τάξεις του καταλανικού συλλόγου, ο αποκλεισμός από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αναμένεται να επιφέρει και οικονομικές απώλειες στη διοίκηση. Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του Ισπανού δημοσιογράφου, Ισαάκ Φούτο, το ποσό που θα χάσει η Μπαρτσελόνα υπολογίζεται τουλάχιστον στα 20 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα στις απώλειες αυτές δεν συμπεριλαμβάνεται το ποσό που επίσης, μπορεί να χάσει από τα μπόνους των χορηγών.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ