ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Θέλει Πογκμπά ο Λαπόρτα, εμπόδιο οι οικονομικές απαιτήσεις του Ραϊόλα

Ο Πολ Πογκμπά στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την  Άστον Βίλα
Ο Πολ Πογκμπά στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα © 2021 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Πολ Πογκμπά αποτελεί μία πολύ ελκυστική περίπτωση που εξετάζει η Μπαρτσελόνα, δεδομένου ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο οι οικονομικές απαιτήσεις του Μίνο Ραϊόλα και ο μισθός του Γάλλου περιπλέκει την κατάσταση, σύμφωνα με το ESPN.

Η οικονομική, διοικητική και αγωνιστική κρίση που βιώνει η Μπαρτσελόνα τη φετινή σεζόν είναι γνωστή. Ωστόσο, ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει, με τους "μπλαουγκράνα" να στηρίζονται κυρίως σε ανανεώσεις δικών τους παικτών, αλλά και την απόκτηση ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Ο Πολ Πογκμπά, του οποίου το συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκπνέει το καλοκαίρι το 2022, αποτελεί έναν από τους μεταγραφικούς στόχους αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων και της Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ESPN, ο Τζουάν Λαπόρτα εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του 28χρονου Γάλλου.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, Ρεάλ και Παρί Σεν Ζερμέν εξετάζουν επίσης την περίπτωση του Πογκμπά, γεγονός που δυσκολεύει το έργο των Καταλανών, δεδομένου ότι οικονομικά οι δύο προαναφερθείσες ομάδες θα μπορούν να αντέξουν τη προμήθεια του μάνατζερ του Γάλλου, Μίνο Ραϊόλα, αλλά και τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΙΣΠΑΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ LA LIGA SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ