ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μπαρτσελόνα: Ανακοινώνει την Πέμπτη τον Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει αφού σκόραρε με την Μπαρτσελόνα κόντρα στη Χετάφε στη La Liga
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει αφού σκόραρε με την Μπαρτσελόνα κόντρα στη Χετάφε στη La Liga © 2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Μπαρτσελόνα και Λιονέλ Μέσι έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία για την ανανέωση του Αργεντινού και σύμφωνα με την καταλανική "Mundo Deportivo" οι "μπλαουγκράνα" αναμένεται να τον ανακοινώσουν την Πέμπτη (5/8).

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η ανανέωση του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα, ο οποίος δεν μπορεί να αποχωριστεί το "Καμπ Νου".

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, όπως γράφουν στην Ισπανία, θα υπογράψει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026 και θα ανανεώσει με τον καταλανικό σύλλογο τους όρκους πίστης και αφοσίωσης που τους ενώνουν 21χρόνια, όταν και πήγε το 2000 για πρώτη φορά στη Μασία.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της "Mundo Deportivo", ο Τζουάν Λαπόρτα θέλει να ολοκληρώσει μέχρι την Τετάρτη (4/8) τις τελευταίες λεπτομέρειες που έχουν απομείνει και οι οποίες αφορούν στο μπάτζετ της ομάδας και την τήρηση του ισπανικού salary cap, προκειμένου να μπορέσει να ανακοινώσει τον Λίο την Πέμπτη (5/8).

Την ίδια στιγμή βέβαια, ο Αργεντινός συνεχίζει να περνάει όμορφες στιγμές με την οικογένειά του στην Ίμπιζα, με το μυαλό του βέβαια να βρίσκεται πίσω στη Βαρκελώνη.

Υπενθυμίζεται πως ο 34χρονος είναι ελεύθερος από την 1η Ιουλίου, ωστόσο η παραμονή του στον σύλλογο όπου έχει περάσει ολόκληρη την ποδοσφαιρική του καριέρα θεωρείται ειλημμένη.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ