ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Θέλει να ανακοινώσει την μεταγραφή του Γκιντογκάν μετά τον τελικό του Champions League

Μπαρτσελόνα: Θέλει να ανακοινώσει την μεταγραφή του Γκιντογκάν μετά τον τελικό του Champions League
@2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Μετά από την αποτυχία της να φέρει πίσω στο "Καμπ Νόου" τον Λιονέλ Μέσι, η Μπαρτσελόνα έχει ρίξει όλο το βάρος της στην περίπτωση του Ιλκάι Γκιντογκάν, επιδιώκοντας να τον ανακοινώσει μετά από τον τελικό μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Ίντερ.

Ο Ιλκάι Γκιντογκάν ήταν ένας από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους της Μπαρτσελόνα σε αυτή τη θερινή περίοδο, πριν βγει από τη λίστα της ο Λιονέλ Μέσι, ωστόσο εδώ και λίγα 24ωρα η περίπτωσή του έχει άμεση προτεραιότητα.

Όπως αποκάλυψε η "Mundo Deportivo" με σημερινό της δημοσίευμα, η διοίκηση των μπλαουγκράνα θέλει όσο τίποτα άλλο να ικανοποιήσει την επιθυμία του Τσάβι, ο οποίος έχει ζητήσει τον παίκτη για την ποιοτική ενίσχυση της ομάδας στον άξονα, και για αυτό καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να κλείσει το συγκεκριμένο μέτωπο.

Επιθυμία των Καταλανών είναι να κλείσουν μέσα στα προσεχή 24ωρα το ζήτημα και αν είναι δυνατόν να ανακοινώσουν τη μεταγραφή του 32χρονου Γερμανού διεθνούς μέσου μετά από την ολοκλήρωση του τελικού του Champions League, όπου ο ίδιος θα πάρει μέρος με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Ίντερ το βράδυ του Σαββάτου (10/06, 22:00, COSMOTE SPORT 1 HD, MEGA, LIVE από SPORT24).

Σημειώνεται πως η "Μπάρτσα" δεν παίζει μόνη της στο γήπεδο αφού η Σίτι προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον παίκτη για να τον πείσει να παραμείνει, με τους νταμπλούχους Αγγλίας να φροντίζουν πάντως να έχουν έτοιμο και εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση που ο παίκτης μετακομίσει στην Βαρκελώνη, που ακούει στο όνομα Ματέο Κόβατσιτς (μένει ελεύθερος από την Τσέλσι).

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ