ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Συμφώνησε με Φεράν Τόρες, θέλει και τον Αθπιλικουέτα

Ο Φεράν Τόρες με τη φανέλα της Σίτι
Ο Φεράν Τόρες με τη φανέλα της Σίτι © 2021 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα έχει έντονο κομμάτι στο ζήτημα της ενίσχυσης, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Φεράν Τόρες και "προχωρά" τις διαπραγματεύσεις με τη Σίτι, ενώ τσεκάρει και την περίπτωση του Αθπιλικουέτα για το καλοκαίρι, όταν εκπνέει το συμβόλαιό του με την Τσέλσι.

Η Μπαρτσελόνα ήρθε σε συμφωνία με τον Φεράν Τόρες σύμφωνα με τον Ζεράρ Ρομέρο, ο οποίος ειδικεύεται σε θέματα των μπλαουγκράνα.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, ενώ οι απολαβές του θα είναι μικρότερες από εκείνες που είχε στη Μάντσεστερ Σίτι. Το μόνο που απομένει είναι να τα βρει και με τους "πολίτες", προκειμένου να μπορέσει να γίνει η μεταγραφή από τον Ιανουάριο.

Συνολικά με τη φανέλα της Σίτι ο 21χρονος μεσοεπιθετικός είχε 43 συμμετοχές με απολογισμό 16 γκολ, ενώ τη φετινή σεζόν έχει παίξει μόλις επτά φορές, έχοντας απολογισμό τρία γκολ.

Θέλει τον Αθπιλικουέτα ως ελεύθερο το καλοκαίρι

Από εκεί και πέρα, η Μπαρτσελόνα εξετάζει και άλλες περιπτώσεις ακόμα και για το καλοκαίρι. Ένα νέο όνομα που παίζει για τους Καταλανούς είναι αυτό του αρχηγού της Τσέλσι, Θέσαρ Αθπιλικουέτα, σύμφωνα με τη "MARCA".

Ο 32χρονος δεξιοπόδαρος ακραίος αμυντικός έχει συμπληρώσει μια δεκαετία στο Λονδίνο και έχει μπει ήδη στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Ο Τσάβι δεν έχει μείνει ικανοποιημένος με τον Ντεστ και βλέπει με καλό μάτι τον Αθπιλικουέτα, ωστόσο δεν θέλει να τον χάσει ο Τόμας Τούχελ. Όσο όμως δεν έρχονται σε συμφωνία οι δύο πλευρές, τόσο η πλάστιγγα γέρνει υπέρ της Μπαρτσελόνα.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΤΣΕΛΣΙ LA LIGA PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ