ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Στον πάγκο ως υπηρεσιακός προπονητής ο Σέρτζι Μπαρχουάν

Ο Σέρτζι Μπαρχουάν, προπονητής της Β' ομάδα της Μπαρτσελόνα
Ο Σέρτζι Μπαρχουάν, προπονητής της Β' ομάδα της Μπαρτσελόνα PRINT SCREEN

Ο προπονητής της Β' ομάδας της Μπαρτσελόνα, Σέρτζι Μπαρχουάν, είναι εκείνος που θα αναλάβει προσωρινά χρέη υπηρεσιακού τεχνικού, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ρόναλντ Κούμαν.

Με τον Σέρτζι Μπαρχουάν στον πάγκο της θα συνεχίσει να αγωνίζεται η Μπαρτσελόνα, μέχρι να κλείσει τη συμφωνία με τον νέο προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του καταλανικού συλλόγου, ύστερα από την απόλυση του Ρόναλντ Κούμαν. Η διοίκηση της "μπλαουγκράνα" αποφάσισε για τα επόμενα ματς να δώσει τα “κλειδιά” σε έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλά τον σύλλογο, τον προπονητή της Μπαρτσελόνα Β'.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση των Καταλανών, ο πρόεδρος της "Μπάρτσα", Τζουάν Λαπόρτα, θα παρουσιάσει επίσημα τον Ισπανό κόουτς στην πρώτη ομάδα το απόγευμα της Πέμπτης (28/10). Την ίδια στιγμή, τα Μέσα στην Ισπανία αναφέρουν ότι ο σύλλογος τα έχει βρει σε όλα με τον Τσάβι και πλέον απομένει η διαπραγμάτευση με την Αλ Σαντ.

Μάλιστα, σύμφωνα με την καταλανική SPORT, η ρήτρα αποδέσμευσης του Τσάβι από τον σύλλογο του Κατάρ ανέρχεται στο ένα εκατ. ευρώ, ενώ παράλληλα καλείται να πληρώσει στον Ολλανδό τεχνικό ως αποζημίωση για την πρόωρη λήξη της συνεργασίας του 12 εκατ. ευρώ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ