ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Στον "αέρα" η ανανέωση του Ντεμπελέ

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Θέλτα για τη La Liga 2019-2020 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019
Ο Ουσμάν Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Θέλτα για τη La Liga 2019-2020 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 © 2019 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Στον "αέρα" βρίσκεται η παραμονή του Ουσμάν Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα, με τον ατζέντη του να ξεκαθαρίζει στους Καταλανούς πως ο Γάλλος διεθνής δεν πρόκειται να ανανεώσει αν δεν υπάρξει βελτιωμένη πρόταση. Μέχρι την Πέμπτη (30/6) η απόφαση του Ντεμπελέ σύμφωνα με τη Mundo Deportivo.

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει τη "χρυσή" τομή με τον Ουσμάν Ντεμπελέ, ώστε ο Γάλλος εξτρέμ να συνεχίσει να αγωνίζεται στους "μπλαουγκράνα" και τη νέα σεζόν.

Οι Καταλανοί έχουν καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον 25χρονο από τον Δεκέμβριο, με το ποσό όμως που δίνουν να μην τον ικανοποιεί οικονομικά. Προτεραιότητα του παίκτη είναι να μείνει στην Μπαρτσελόνα, όμως αν δεν υπάρξει νέα βελτιωμένη προσφορά τότε θα εξετάσει τις προτάσεις που έχει ήδη στο τραπέζι.

Αυτό μάλιστα, έκανε ξεκάθαρο ο ατζέντης του στη Σύνοδο Κορυφής που πραγματοποίησε ο σύλλογος τη Δευτέρα (27/6).

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο Ντεμπελέ θέλει να ανανεώσει, αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να υπάρξει καλύτερη προσφορά από την ομάδα την πρότασή του, υποστηρίζοντας ότι ο Γάλλος διεθνής έχει πολύ δεχθεί πολύ καλύτερες προσφορές συγκριτικά με της Μπαρτσελόνα.

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση δεν έχει κλείσει, ωστόσο σύμφωνα με τη Mundo Deportivo ο 25χρονος αναμένεται να πάρει την οριστική του απόφαση μέχρι την Πέμπτη (30/6).

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ