ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Στο στόχαστρο οι Αγκουέρο και Αλάμπα

Ο Σέρχιο Αγκουέρο
Ο Σέρχιο Αγκουέρο © 2021 MARTIN RICKETT/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo", ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Λαπόρτα εξετάζει τις περιπτώσεις των Νταβίντ Αλάμπα και Σέρχιο Αγκουέρο για την ενίσχυση της ομάδας το προσεχές καλοκαίρι, καθώς οι δύο παίκτες μένουν ελεύθεροι από Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι αντίστοιχα.

Ο Τζοάν Λαπόρτα είναι κι επίσημα ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα και πλέον μπαίνουν σε μία σειρά τα πολλά και ανοιχτά ζητήματα, όπως ο εξορθολογισμός εσόδων-εξόδων, η ανανέωση του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι, αλλά κι η μεταγραφική ενίσχυση ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Mundo Deportivo", οι Καταλανοί εξετάζουν τις περιπτώσεις των Σέρχιο Αγκουέρο και Νταβίντ Αλάμπα, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι από Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν αντίστοιχα. Για τον Αυστριακό αμυντικό, ο Λαπόρτα έχει ένα σημαντικό ατού, καθώς διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Πίνι Ζάχαβι.

Ο Αλαμπά βρέθηκε κοντά στη Ρεάλ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του περασμένου Ιανουαρίου, αλλά, όπως φαίνεται, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν "παγώσει" το τελευταίο διάστημα. Από την άλλη πλευρά, ο Αγκουέρο είναι εξαιρετικός φίλος με τον Μέσι και θεωρείται ιδανικός για να αποτελέσει τον διάδοχο του Λουίς Σουάρες, ο οποίος δεν αντικαταστάθηκε ουσιαστικά το περασμένο καλοκαίρι.

Photo Credits: © 2021 Martin Rickett/Associated Press

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΜΠΑΓΕΡΝ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ