ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Στη λίστα του Λαπόρτα ο Αρτέτα για αντι-Κούμαν

Ο Μικέλ Αρτέτα προβληματισμένος στο παιχνίδι της Άρσεναλ με την Άστον Βίλα για την Premier League στις 8 Νοεμβρίου του 2020.
Ο Μικέλ Αρτέτα στο παιχνίδι της Άρσεναλ με την Άστον Βίλα ANDY RAIN/POOL VIA AP

Σύμφωνα με τον καταλανανικό ραδιοφωνικό σταθμό "RAC1", ο Μικέλ Αρτέτα βρίσκεται στη λίστα του υποψήφιου προέδρου της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Λαπόρτα προκειμένου να αποτελέσει τον διάδοχο του Ρόναλντ Κούμαν.

Οι εκλογές της Μπαρτσελόνα πλησιάζουν, με τους υποψήφιους προέδρους να καταστρώνουν τα πλάνα τους και να ετοιμάζουν εξαγγελίες προκειμένου να πείσουν τα μέλη του συλλόγου να τους ψηφίσουν. Η πορεία της "Μπάρτσα" είναι απογοητευτική και τη φετινή σεζόν, με συνέπεια να προκύψουν αρκετές αλλαγές το προσεχές καλοκαίρι.

Με βάση τα τωρινά δεδομένα, ο Ρόναλντ Κούμαν πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία και μετά το τέλος της σεζόν. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του καταλανικού ραδιοφωνικού σταθμού "RAC1", ο Μικέλ Αρτέτα αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές του Τζοάν Λαπόρτα σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές.

Ο τεχνικός της Άρσεναλ αποτέλεσε για πολλά χρόνια τον άμεσο συνεργάτη του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι, αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα και γνωρίζει πολύ καλά τη λογική και τη νοοτροπία του συλλόγου, ενώ την ίδια στιγμή θεωρείται και ένας από τους πιο ταλαντούχους προπονητές, μόλις στα 38 του.

Βέβαια, ο Αρτέτα έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στη φάση των 16 του Europa Legue, το οποίο σημαίνει πως είτε θα πρέπει να "σπάσει" το συμβόλαιό του, είτε η Μπαρτσελόνα να καταβάλλει ένα ποσό για τον κάνει "δικό" της.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ