ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Στα υπόψιν ο Ντε Λιχτ

Ο Ματίας Ντε Λιχτ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ίντερ
Ο Ματίας Ντε Λιχτ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ίντερ LUCA BRUNO/ ASSOCIATED PRESS

Η εκλογή του Λαπόρτα στην προεδρία της Μπαρτσελόνα θα φέρει εξελίξεις και στο μεταγραφικό παζάρι των Καταλανών, με τον νέο πρόεδρο να είναι έτοιμος να πιάσει δουλειά για την επαναφορά της ομάδας στην κορυφή.

Προτεραιότητα της Μπαρτσελόνα αποτελεί η ανανέωση του Μέσι, αλλά και η απόκτηση ενός επιθετικού που θα αναλάβει το βάρος να συναπαρτίσει με τον "Pulga" ένα φονικό δίδυμο, ωστόσο εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν και στην άμυνα.

Η έλευση του Έρικ Γκαρσία θεωρείται δεδομένη, ωστόσο η εικόνα της άμυνας της ομάδας του Ρόναλντ Κούμαν, αλλά και η προχωρημένη ηλικία του Ζέραρ Πικέ (βαδίζει το 34ο έτος της ηλικίας του), αναγκάζουν τους Μπλαουγκράνα να ψαχτούν και για δεύτερο στόπερ, όπως αναφέρει η Mundo Deportivo.

Ο νεοεκλεχθείς πρόεδρος της Μπαρτσελόνα διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Ιταλό ατζέντη Μίνο Ραϊόλα. Ένας εκ των πελατών του είναι ο Ματίας Ντε Λιχτ, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους.

Ο 21χρονος στόπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει ικανοποιήσει τις προσδοκίες των πρωταθλητών Ιταλίας. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί 21 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, δίχως να σημειώσεις κάποιο γκολ ή ασίστ.

Photo Credits: Associated Press

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ