ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη: Ο Ντεμπελέ πέτυχε γκολάρα που θα ζήλευε και ο Μέσι

O Ουσμάν Ντεμπελέ σκοράρει με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Σεβίλλη για το Copa del Rey
O Ουσμάν Ντεμπελέ σκοράρει με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Σεβίλλη για το Copa del Rey Ⓒ 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα ήθελε ένα γρήγορο γκολ απέναντι στην Σεβίλλη για να μπει γερά στο κόλπο της πρόκρισης στον τελικό και αυτό το βρήκε χάρη σε ένα ασύλληπτο σουτ του Ουσμάν Ντεμπελέ που άφησε άγαλμα όλη την άμυνα των Ανδαλουσιανών (VIDEOS).

Η Μπαρτσελόνα μπήκε φουριόζα στην αναμέτρηση με την Σεβίλλη έχοντας να καλύψει και τη διαφορά των δύο γκολ από την ήττα της στον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey και η στρατηγική της δικαιώθηκε, με το 1-0 να έρχεται μόλις στο 12'.

Δράστης ο Ουσμάν Ντεμπελέ με ένα φανταστικό δεξί σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής που ακινητοποίησε τους αντίπαλους αμυντικούς και κεραυνοβόλησε τον κίπερ, Βάτσλικ, για να γνωρίσει άμεσα την αποθέωση από τους συμπαίκτες του για την υπέροχη έμπνευσή του.

Λίγα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Λιονέλ Μέσι να προσφέρει μία όμορφη ενέργεια στο φίλαθλο κοινό, όταν απέφυγε με τρομερή προσποίηση τον Ντιέγκο Κάρλος, χωρίς πάντως να μπορέσει ο Pulga να παραβιάσει την εστία της Σεβίλλης σε αυτη τη φάση.

Photo Credits: ⓒ 2021 Joan Monfort/Associated Press

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ