LA LIGA

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ: Ο Φάτι ισοφάρισε για τους μπλαουγκράνα

Ο Άνσου Φάτι ισοφάρισε για τη Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ρεάλ και πανηγυρίζει το γκολ του
Ο Ανσού Φάτι πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε στο Μπαρτσελόνα - Ρεάλ AP PHOTO/JOAN MONFORT

Μόλις τρία λεπτά κράτησε το προβάδισμά της η Ρεάλ στο Clasico, αφού μετά το γκολ του Βαλβέρδε στο 5' ήρθε η άμεση απάντηση από πλευράς Μπαρτσελόνα στο 8' με δράστη τον Άνσου Φάτι (VIDEO).

Απίστευτο το πρώτο δεκάλεπτο στο Clasico αφού μέσα σε αυτό το διάστημα κατάφεραν να βρουν δίχτυα τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Ρεάλ! Οι μερένγκες του Ζιντάν πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό κάνοντας το 1-0 στο 5' με τον Φεντερίκο Βαλβέρδε όμως οι μπλαουγκράνα όχι μόνο δεν πάγωσαν αλλά έβγαλαν άμεση αντίδραση στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της La Liga.

Αυτή ήρθε στο 8' μέσα από οργανωμένη προσπάθεια σε ανοιχτό γήπεδο, με τον Τζόρντι Άλμπα να βγαίνει από τα αριστερά και να γυρίζει σε μία από τις κλασικές και αγαπημένες του προωθήσεις και τον Φάτι να κάνει το 1-1 με προβολή στο πρώτο δοκάρι.

Αυτό ήταν το παρθενικό γκολ του σε Clasico, με τον Φάτι να γίνεται σε ηλικία 17 ετών και 359 ημερών ο δεύτερος νεότερος σκόρερ στην ιστορία των αναμετρήσεων της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ, με το ρεκόρ να παραμένει στον Αλφόνσο Ναβάρο που σκόραρε σε ηλικία 17 ετών και 356 ημερών (τρεις ημέρες νεότερος από τον Φάτι), στις 30 Μαρτίου 1947!

Αξίζει δε να σημειωθεί πως ο 17χρονος Ισπανός, με καταγωγή από την Γουινέα Μπισάου, πέτυχε το γκολ Νο 400 της Μπαρτσελόνα στην ιστορία του Clasico.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS LA LIGA ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ