ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κούμαν: "Κόντρα στην Μπαρτσελόνα πάντα το VAR"

Ο Ρόναλντ Κούμαν διαμαρτυρόμενος στον διαιτητή του clasico (Μπαρτσελόνα - Ρεάλ), Μαρτίνεθ Μουνουέρα, για τη φάση του πέναλτι του Σέρχιο Ράμος
Ο Ρόναλντ Κούμαν με τον διαιτητή του Μπαρτσελόνα - Ρεάλ, Μαρτίνεθ Μουνουέρα MARCA

Ο Ρόναλντ Κούμαν διαμαρτυρήθηκε έντονα μετά τη λήξη του Μπαρτσελόνα - Ρεάλ στον διαιτητή, Μαρτίνεθ Μουνουέρα, για τη φάση του πέναλτι του Σέρχιο Ράμος.

Η Ρεάλ νίκησε 3-1 την Μπαρτσελόνα το απόγευμα του Σαββάτου (24/10) στο Καμπ Νόου για το πρώτο clasico της σεζόν χάρη στα γκολ των Φέντε Βαλβέρδε, Σέρχιο Ράμος και Λούκα Μόντριτς.

Οι μπλαουγκράνα εξέφρασαν τα παράπονά τους για τη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο αρχηγός των μερένγκες, όταν ο Λανγκλέ τον τράβηξε από τη φανέλα.

Ο Ρόναλντ Κούμαν μετά από τη λήξη του ματς διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή, Μαρτίνεθ Μουνουέρα, καθώς του έδινε το χέρι όπως φαίνεται κι από την παρακάμερα.

"Γιατί; Γιατί; Είδες το ματς με τη Χετάφε την περασμένη εβδομάδα; Το VAR είναι πάντα εναντίον μας", υποστήριξε ο Ολλανδός τεχνικός.

Ο Κούμαν και στη συνέντευξη Τύπου διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά:

"Δεν καταλαβαίνω το VAR. Αυτά τα τραβήγματα συμβαίνουν πάντα στην περιοχή. Δεν έχουμε ευνοηθεί ούτε σε μια φάση σε πέντε ματς. Δεν μας άξιζε να ηττηθούμε με τέτοιο τρόπο".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ