ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

SPORT: "Οπαδός της Ρεάλ ο διαιτητής του clasico"

Μπαρτσελόνα Ρεάλ Clasico
Μπαρτσελόνα Ρεάλ Clasico AP PHOTO/JOAN MONFORT

Οπαδός της Ρεάλ είναι ο διαιτητής που σφύριξε τον αγώνα των Μαδριλένων κόντρα στη Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας "SPORT".

Το πρώτο clasico για φέτος, βρήκε την ομάδα της Μπαρτσελόνα να χάνει με 3-1 μέσα στο Καμπ Νόου από τη Ρεάλ, με την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν να μετράει τη δεύτερη ήττα της στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, οι αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης, Μαρτίνες Μουνουέρα, έχουν προκαλέσει αντιδράσεις, βάζοντάς τον στο στόχαστρο των "μπλαουγκράνα". Συγκεκριμένα, ο ρέφερι δέχεται "επίθεση" από τους ανθρώπους της Μπάρτσα για το πέναλτι που έδωσε στον Σέρχιο Ράμος, μετά το τράβηγμα της φανέλας από τον Κλεμάν Λενγκλέ, το οποίο έδωσε την ευκαιρία στους Μαδριλένους να βρεθούν μπροστά στο σκορ με 2-1.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής SPORT, το οποίο βρίσκεται και στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, ο Μουνουέρα είναι οπαδός των "μερένγκες", ενώ όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, ο πατέρας του αποτελεί ιδρυτικό στέλεχος της λέσχης φίλων της Ρεάλ, Los amigos.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ