ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Προστέθηκε στη λίστα των υποψηφίων για Γκόζενς

Ο Ρόμπιν Γκόζενς με τη φανέλα της Γερμανίας κόντρα στην Γαλλία σε αναμέτρηση για το Euro 2020
Ο Ρόμπιν Γκόζενς με τη φανέλα της Γερμανίας κόντρα στην Γαλλία σε αναμέτρηση για το Euro 2020 @ 2021 MATTHIAS HANGST/POOL VIA AP IMAGES

Η πληθωρική εμφάνιση του Ρόμπιν Γκόζενς στο Γερμανία - Πορτογαλία τράβηξε το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, με γερμανικό ΜΜΕ να αποκαλύπτει πως η Μπαρτσελόνα χτύπησε άμεσα την πόρτα του μάνατζέρ του για να δει τις προθέσεις του παίκτη.

Η Γερμανία βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο όταν δέχτηκε πρώτη γκολ στο ματς με την Πορτογαλία (15' Κριστιάνο Ρονάλντο) όμως μπόρεσε όχι μόνο να ξεγλιστρήσει από μία εξαιρετικά άβολη για αυτήν κατάσταση αλλά και να θριαμβεύσει με 4-2 για την δεύτερη αγωνιστική του 6ου ομίλου του Euro 2020 έχοντας έναν απρόσμενο πρωταγωνιστή.

Αυτός ήταν ο 27χρονος αριστερός μπακ-χαφ, Ρόμπιν Γκόζενς, που είχε μεταξύ άλλων 1 γκολ 2 ασίστ στο ματς και 1 γκολ που δεν μέτρησε, με την εμφάνιση του παίκτη της Αταλάντα να προσελκύει το ενδιαφέρον ακόμα και της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της γερμανικής ιστοσελίδας "Sport1", οι άνθρωποι των μπλαουγκράνα εντυπωσιάστηκαν και ήρθαν σε επαφή με τον μάνατζέρ του για να δουν αν είναι διαθέσιμος σε ενδεχόμενη μεταγραφή, την ώρα που το γερμανικό "Sky Sport" αποκάλυψε πως ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν δείξει και οι Μπάγερν και Ντόρτμουντ.

Σημειώνεται πως ο Γκόζενς έχει πέρα από γερμανική και ολλανδική υπηκοότητα, με τον ίδιο να επιλέγει πάντως να αγωνιστεί για την εθνική ομάδα της χώρας στην οποία γεννήθηκε, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε να επιδείξει 12 γκολ και 8 ασίστ σε 44 συνολικά παιχνίδια του με τη φανέλα της Αταλάντα σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA EURO 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ