ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Προσέγγισε τον Φλικ για τη θέση του προπονητή

Munich coach Hansi Flick looks at his watch during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Bayern Munich at Signal Iduna Park, in Dortmund, Germany, Saturday, Nov. 7, 2020. (Bernd Thissen/Pool via AP)
Munich coach Hansi Flick looks at his watch during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Bayern Munich at Signal Iduna Park, in Dortmund, Germany, Saturday, Nov. 7, 2020. (Bernd Thissen/Pool via AP) @ 2020 BERND THISSEN/ASSOCIATED PRESS

Η παραμονή του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα δεν έχει κλειδώσει για τη νέα σεζόν, με τους μπλαουγκράνα να έρχονται μάλιστα σε επαφή με τον Χάνσι Φλικ για να διερευνήσουν τις προθέσεις του σε ενδεχόμενο συνεργασίας.

Τον περασμένο μήνα ο Ρόναλντ Κούμαν εμφανιζόταν "καβάλα στο άλογο" με τα σερί θετικά αποτελέσματα της Μπαρτσελόνα και όλα συνηγορούσαν πως θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τους Καταλανούς για μία ακόμα σεζόν, τώρα όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Οι δύο σερί ισοπαλίες με Ατλέτικο (εντός) και Λεβάντε (εκτός) έχουν αφήσει τους μπλαουγκράνα στο -4 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο με δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε στην La Liga και πολύ κοντά στην απώλεια του τίτλου για δεύτερη διαδοχική σεζόν, με τον Τζοάν Λαπόρτα να εμφανίζεται να έχει δεύτερες σκέψεις για τη θέση του προπονητή.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του "ESPN" στο πλαίσιο έρευνας που κάνει για προπονητή, έφτασε μέχρι τον Χάνσι Φλικ, με τους διοικούντες την Μπαρτσελόνα να χτυπούν την πόρτα του πρώην τεχνικού της Μπάγερν για να μάθουν τις προθέσεις του αναφορικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Δεν πήραν όμως την απάντηση που ήθελαν, από τη στιγμή που ο Φλικ ναι μεν είναι τώρα ελεύθερος μετά το διαζύγιο που πήρε από τους Βαυαρούς αλλά ουσιαστικά προαλείφεται για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Γερμανίας, θέση που αναμένεται να μείνει κενή μετά το φινάλε του Euro 2020 και την αποχώρηση του Γιόαχιμ Λεβ από τον πάγκο της Μάνσαφτ.

Το ίδιο δημοσίευμα ανέφερε πως πέρα από τον 56χρονο τεχνικό, ο Λαπόρτα έχει εξετάσει και άλλες περιπτώσεις από την γερμανική αγορά "έχοντας μείνει εντυπωσιασμένος από την τακτική εξέλιξη και το επίπεδο φυσικής κατάστασης των παικτών που αγωνίζονται στο γερμανικό πρωτάθλημα", με ένα ακόμα όνομα που μπήκε στην ατζέντα του να είναι και εκείνο του άλλοτε τεχνικού της Λειψίας και αθλητικού διευθυντή, Ραλφ Ράγκνικ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2020 Bernd Thissen/Associated Press

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ