ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Προπονήθηκε με την ομάδα ο Ντεμπελέ, αναμονή για το μέλλον του

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Θέλτα για τη La Liga 2019-2020 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019
Ο Ουσμάν Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Θέλτα για τη La Liga 2019-2020 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 © 2019 EMILIO MORENATTI / AP IMAGES

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ συμμετείχε κανονικά στη σημερινή (22/01) προπόνηση της Μπαρτσελόνα, παρά το γεγονός ότι η σχέση του με τη διοίκηση των Καταλανών είναι στα άκρα, λόγω της μη ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ πήρε μέρος στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα, ενόψει της αναμέτρησης με την Αλαβές, για την οποία όμως δεν υπολογίζεται, καθώς τα πάντα είναι ανοικτά αναφορικά με το μέλλον του, ακόμα και στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είναι σε διαπραγματεύσεις με τους Καταλανούς τους τελευταίους πέντε μήνες, εξαντλώντας την υπομονή τους, όπως δήλωσε ο Τσάβι σε παλαιότερη συνέντευξη Τύπου.

Ο ίδιος πάντως τόνισε ότι δεν ενδίδει στους εκβιασμούς και ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, βάζοντάς τα και με τον Τύπο, ο οποίος τον έχει βάλει στο στόχαστρο, λόγω των χειρισμών του ίδιου και του ατζέντη του στο νέο κομμάτι.

Τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι ένας από τους πιθανούς προορισμούς του Γάλλου διεθνούς μεσοεπιθετικού είναι η Τσέλσι και το "αντάμωμα" με τον Τόμας Τούχελ, μετά την κοινή τους πορεία στην Ντόρτμουντ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ