ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Οριστικό "όχι" του Ντεμπελέ, υπογράφει στην Παρί

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Θέλτα για τη La Liga 2019-2020 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019
Ο Ουσμάν Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Θέλτα για τη La Liga 2019-2020 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 © 2019 EMILIO MORENATTI / AP IMAGES

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ απέρριψε εκ νέου τη νέα βελτιωμένη προσφορά που κατέθεσε η Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με την ισπανική AS, είναι έτοιμος να υπογράψει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Πρόσφατα ο Τσάβι παρουσιάστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την έκβαση της υπόθεσης του Ουσμάν Ντεμπελέ, όμως οι εξελίξεις των διαπραγματεύσεων δεν απέδωσαν καρπούς.

Η Μπαρτσελόνα είχε καταθέσει νέα πρόταση ανανέωσης στον Γάλλο επιθετικό, ο οποίος ωστόσο δεν την αποδέχθηκε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής AS, ο 25χρονος δεν συμφωνεί με τους νέους όρους που του πρότειναν οι "μπλαουγκράνα" και έχει ήδη ξεκαθαρίσει στη διοίκηση του συλλόγου πως θέλει να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Μάλιστα, ο Ντεμπελέ έχει ήδη αρχίσει να μαζεύει τα πράγματά του, ενώ και το σπίτι όπου διέμενε στη Βαρκελώνη βρήκε νέο ενοικιαστή.

Ο 25χρονος χαφ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν και όπως αναφέρει το δημοσίευμα είναι πολύ πιθανό να επέλθει σύντομα οριστική συμφωνία.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ