ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Οπαδοί των μπλαουγκράνα προπηλάκισαν τον Κούμαν κατά την έξοδό του από το Καμπ Νόου

Ο προπηλακισμός των οπαδών της Μπαρτσελόνα με τον Ρόναλντ Κούμαν
Ο προπηλακισμός των οπαδών της Μπαρτσελόνα με τον Ρόναλντ Κούμαν PHOTO CREDITS: PRINT SCREEN / TWITTER

Οι φίλοι της Μπαρτσελόνα επιτέθηκαν φραστικά στον Ρόναλντ Κούμαν κατά την έξοδό του από το Καμπ Νου, με τους ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα να ανακοινώνουν ότι θα πειθαρχικά και ασφαλιστικά μέτρα, για να μην ξανασυμβεί παρόμοιο περιστατικό.

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Καμπ Νόου με 2-1 για τη δέκατη αγωνιστική της La Liga, με τους φίλους των μπλαουγκράνα να επιτίθενται στον Ρόναλντ Κούμαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα ενώ ο Ολλανδός τεχνικός αποχωρούσε από το γήπεδο με το αυτοκίνητό του, οι οπαδοί του επιτέθηκαν φραστικά με βρισιές και προσβολές για το νέο αρνητικό αποτέλεσμα και τη μέτρια εικόνα της ομάδας.

Λίγα λεπτά μετά, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τα γεγονότα, ενώ προανήγγειλε ασφαλιστικά και πειθαρχικά μέτρα για να μην ξανασυμβούν παρόμοια περιστατικά.

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα: "Η Μπαρτσελόνα εκφράζει δημόσια τις βίαιες και περιφρονητικές ενέργειες εις βάρος του προπονητή μας, ενώ αποχωρούσε από το Καμπ Νόου. Ο σύλλογος θα πάρει μέτρα ασφαλείας και πειθαρχικά μέτρα, ώστε να μην ξανασυμβούν παρόμοια περιστατικά".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ