ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Οι οπαδοί άφησαν τις απειλές και άρχισαν τα παρακάλια στον Ντε Γιονγκ για να μείνει

Μπαρτσελόνα: Οι οπαδοί άφησαν τις απειλές και άρχισαν τα παρακάλια στον Ντε Γιονγκ για να μείνει
PRINT SCREEN ΑΠΟ YOUTUBE

Η σχέση του Φρένκι ντε Γιονγκ με την Μπαρτσελόνα έχει περάσει από χίλια κύματα και μία απλή απόδειξη είναι η διαφορετική αντιμετώπιση που είχε ο Ολλανδός μέσος στις δύο τελευταίες αφίξεις του στο προπονητικό κέντρο των μπλαουγκράνα.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να πουλήσει τον Φρένκι Ντε Γιονγκ (κατά προτίμηση στην Τσέλσι με την οποία έχει επέλθει συμφωνία) για να μπουν χρήματα στα ταμεία της και να μπορέσει να δηλώσει κανονικά τους νεοαποκτηθέντες παίκτες, όμως ο ίδιος αρνείται να αποχωρήσει αλλά και να μείνει με μειωμένες αποδοχές και αυτό τον έχει βάλει στο... μάτι αρκετών.

Αυτό φάνηκε το απόγευμα της Τετάρτης (10/8), με μερίδα οπαδών να τον περιμένει έξω από το προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα, για να του επιτεθεί φραστικά, και κάποιον μέσα από το πλήθος να του φωνάζει: ""Μείωσε τον μισθό σου, μ@λ@κ@".

Ενώ θα περίμενε όμως κάποιος ότι το κλίμα θα γίνεται όλο και χειρότερο για τον παίκτη, όσο περνούν οι ημέρες και δεν τα βρίσκουν οι δύο πλευρές, το απόγευμα της Πέμπτης (11/8) όσοι βρέθηκαν έξω από το προπονητικό κέντρο των Καταλανών έγιναν μάρτυρες ενός διαφορετικού σκηνικού.

Εκ νέου είχαν συγκεντρωθεί οπαδοί έξω από το "Ciutat Esportiva", όμως αυτή τη φορά δεν υπήρχαν αποδοκιμασίες κατά την άφιξη του παίκτη σε αυτό. Τουναντίον υπήρχαν επιδοκιμασίες και προτροπές του στιλ "Μείνε μαζί μας, μην φύγεις", δείγμα της... σύγχυσης που υπάρχει ακόμα και στις τάξεις των οπαδών για το αν θα πρέπει να μείνει ή όχι ο Ολλανδός διεθνής μέσος.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ