ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι επανέλαβε ότι είναι όνειρό του να αναλάβει τους μπλαουγκράνα, αλλά είναι χαρούμενος στην Αλ Σαντ

Ο Τσάβι ως προπονητής της Αλ Σαντ
Ο Τσάβι ως προπονητής της Αλ Σαντ © 2019 HASSAN AMMAR / AP IMAGES

Ο Τσάβι για μία ακόμα φορά κλήθηκε να απαντήσει για το εάν θα πήγαινε στην Μπαρτσελόνα με τον Καταλανό κόουτς να επαναλαμβάνει πως θα ήταν όνειρό του να συμβεί αυτό, αλλά είναι χαρούμενος στην Αλ Σαντ.

Για μία ακόμα φορά ο Κούμαν φέρεται να είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου της Μπαρτσελόνα και πολλά θα κριθούν από την έκβαση του "Clasico" την ερχόμενη Κυριακή (24/10, 17.15).

Το όνομα του Τσάβι έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο με τον Καταλανό να απαντά διπλωματικά σε σχετική ερώτηση. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Sport" ο θρύλος της Μπάρτσα επανέλαβε πως θα ήταν όνειρό του να αναλάβει τους μπλαουγκράνα, αλλά είναι χαρούμενος στην Αλ Σαντ.

"Το όνειρό μου είναι να προπονήσω την Μπαρτσελόνα. Δεν το έχω κρύψει ποτέ, είναι ο στόχος μου και το όνειρό μου. Δεν ξέρω αν θα συμβεί ή όχι, αν θα με χρειαστούν ή όχι, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Αλ Σαντ και πολύ περήφανος γι' αυτό. Εάν έρθει μια προσφορά, θα αξιολογηθεί και μετά θα προσπαθήσουμε να αποφασίσουμε, αλλά για την ώρα είμαι πολύ χαρούμενος εδώ", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσάβι.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ