ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Ουαγκέ προπονήθηκε 13 μήνες έπειτα απ' τον τραυματισμό του στον ΠΑΟΚ

Ο Μουσά Ουαγκέ της Μπαρτσελόνα σε στιγμιότυπο της φιλικής αναμέτρησης με τη Νάπολι, Μαϊάμι | Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019
Ο Μουσά Ουαγκέ της Μπαρτσελόνα σε στιγμιότυπο της φιλικής αναμέτρησης με τη Νάπολι, Μαϊάμι | Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019 © 2019 LYNNE SLADKY/ASSOCIATED PRESS

Ο Μουσά Ουαγκέ επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα 13 μήνες ύστερα από το σοβαρό τραυματισμό του, ως δανεικός στον ΠΑΟΚ, σε ντέρμπι με τον Άρη.

Ο Μουσά Ουαγκέ βρίσκεται ξανά στις επάλξεις των προπονήσεων, έχοντας περάσει έναν Γολγοθά εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη την περσινή σεζόν.

Ο Σενεγαλέζος δεξιός μπακ είχε διαλύσει το γόνατό του στη διάρκεια μιας φάσης όπου επιχείρησε να σώσει γκολ εις βάρος του "δικεφάλου", στον οποίο πέρυσι αγωνιζόταν δανεικός.

Πέρασε πάνω από ένας χρόνος από εκείνη τη 13η Δεκεμβρίου του 2020 και ο 23χρονος διεθνής βρέθηκε ξανά στην ομαδική προπόνηση της Μπαρτσελόνα όπου ανήκει, βγάζοντας κανονικά το πρόγραμμα. Μία ιστορική μέρα για τον ίδιο, που φρόντισε να ανεβάσει στα social media, εισπράττοντας αγάπη από συμπαίκτες, αντιπάλους αλλά και απλό κόσμο.

Η επιστροφή του Ουαγκέ προσφέρει ακόμα μια επιλογή στον Τσάβι για το πολύπαθο δεξί άκρο της άμυνας, αν και δεν αποκλείεται ο παίκτης -που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023- να βρεθεί στην Μπαρτσελόνα Β για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του ή να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ