ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Ντεμπελέ ζήτησε τετ α τετ με τον Λαπόρτα για να βρεθεί λύση

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Έλτσε
Ο Ουσμάν Ντεμπελέ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Έλτσε © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Πρόθυμος να βρεθεί μία κοινή λύση με την Μπαρτσελόνα εμφανίζεται ο Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος επιθυμεί να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να ανανεώσει με τον καταλανικό σύλλογο, γι' αυτό και ζήτησε να μιλήσει από κοντά με τον Τζουάν Λαπόρτα, σύμφωνα με την καταλανική SPORT.

Το τελευταίο διάστημα η σχέση του Ουσμάν Ντεμπελέ με την Μπαρτσελόνα είναι στα άκρα, λόγω της μη ανανέωσης του συμβολαίου του.

Όπως αναφέρει ωστόσο η SPORT, ο 24χρονος ζήτησε να έχει προσωπική συνάντηση με τον πρόεδρο της ισπανικής ομάδας, Τζουάν Λαπόρτα, θεωρώντας πως ένα τετ α τετ θα βοηθούσε για να εξομαλυνθούν οι σχέσεις του, καθώς και να βρεθεί μία από κοινού λύση.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η πρόθεση του Ντεμπελέ είναι να ανανεώσει με τον σύλλογο και να ξεμπλοκάρει την κατάσταση, που έχει διαταράξει τις ισορροπίες. Υπενθυμίζεται μάλιστα, ότι από την Τρίτη (25/1) στη Βαρκελώνη βρίσκεται και ο ατζέντης του.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών έχουν διαρκέσει πέντε μήνες, σύμφωνα με όσα δήλωσε πρόσφατα ο Τσάβι, με τον καταλανικό σύλλογο να κάνει ξεκάθαρο ότι ο χρόνος του Γάλλου εξτρέμ έχει τελειώσει. Οι "μπλαουγκράνα" επιθυμούν είτε να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τον 24χρονο είτε να τον πουλήσουν τον Γενάρη.

Από τη μεριά του, ωστόσο ο Ντεμπελέ ούτε θέλει να ανανεώσει, τουλάχιστον με τις προϋποθέσεις που προτείνει η Μπαρτσελόνα, αλλά ούτε είναι διατεθειμένος να φύγει. Μάλιστα, ο Γάλλος διεθνής ήταν εκτός αποστολής από τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις των Καταλανών κόντρα σε Αθλέτικ και Αλαβές.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ