ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι θα ανακοινώσει την απόφασή του στο τέλος της σεζόν

Ο Λιονέλ Μέσι απογοητευμένος στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Παρί στο Καμπ Νόου για τη φάση των 16 του Champions League.
Ο Λιονέλ Μέσι απογοητευμένος στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Παρί © 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena SER", ο Λιονέλ Μέσι θα ανακοινώσει την απόφαση για το μέλλον του στο τέλος της σεζόν κι αφού πρώτα συναντηθεί με το νέο πρόεδρο της Μπαρτσελόνα.

Προεκλογική εβδομάδα είναι αυτή για την Μπαρτσελόνα, αφού την προσεχή Κυριακή (07/03) θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του συλλόγου, ύστερα από την παραίτηση του Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου που έχει μπει στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών για υπόθεση διαφθοράς.

Την ίδια στιγμή, το μέλλον του Λιονέλ Μέσι παραμένει αβέβαιο, αφού ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν έχει εκφράσει δημόσια τις προθέσεις του. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού "Cadena SER", ο 33χρονος επιθετικός δεν πρόκειται να ανακοινώσει την απόφασή του πριν από το τέλος της σεζόν.

Συγκεκριμένα, επιθυμεί να έχει πρώτα συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο, όπου θα συζητηθούν οι στόχοι των "μπλαουγκράνα" τα επόμενα χρόνια και στη συνέχεια θα λάβει την οριστική απόφασή του. Από την πλευρά του, βέβαια, ο υποψήφιος πρόεδρος, Τζοάν Λαπόρτα προειδοποιεί -σε ένα παιχνίδι τακτικής- πως αν δεν κερδίσει ο ίδιος τις εκλογές, τότε δεν πρόκειται να μείνει ο Μέσι.

Photo Credits: © 2021 Joan Monfort/Associated Press

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ