ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα τηλεφώνησε στον Λεβαντόβσκι, του ζήτησε υπομονή

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τη φανέλα της Μπάγερν σε ματς κόντρα στην Άουγκσμπουργκ | 9 Απριλίου 2022
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τη φανέλα της Μπάγερν σε ματς κόντρα στην Άουγκσμπουργκ | 9 Απριλίου 2022 @2022 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, τηλεφώνησε προσωπικά στον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ζητώντας του να κάνει λίγο υπομονή, έως ότου μπορέσει ο σύλλογος να βρει τη "χρυσή" τομή με την Μπάγερν. Ο Πολωνός είχε ζητήσει να κλείσει η μεταγραφή του πριν τις 12 Ιουλίου.

Και το σίριαλ Μπαρτσελόνα - Μπάγερν - Λεβαντόβσκι συνεχίζεται. Από τη μία, ο Πολωνός σταρ πιέζει για την αποχώρησή του από τους Βαυαρούς και από την άλλη οι δύο πλευρές δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε συμφωνία.

Οι Γερμανοί επιμένουν να ζητούν 60 εκατομμύρια ευρώ, ενώ φέρεται να μην απάντησαν στην δεύτερη πρόταση που κατέθεσαν οι μπλαουγκράνα, ύψους 35 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την καταλανική SPORT, οι "μπλαουγκράνα" δεν θα καταθέσουν τα όπλα, αλλά ετοιμάζονται να καταθέσουν μία νέα προσφορά, η οποία θα είναι και η τελευταία. Η βελτιωμένη πρόταση των Καταλανών θα είναι 40 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους.

Το πρωτοσέλιδο της SPORT (29/06/2022)
Το πρωτοσέλιδο της SPORT (29/06/2022) SPORT

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Λεβαντόβσκι, στην οποία τον παρακάλεσε να κάνει υπομονή, έως ότου βρεθεί η "χρυσή" τομή.

Θυμίζουμε ότι ο 33χρονος δεν θέλει να βρίσκεται στην πρώτη προπόνηση της Μπάγερν ενόψει της νέας σεζόν και γι' αυτό ζήτησε από τους Ισπανούς να έχει ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του πριν από τις 12 Ιουλίου.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ