ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Φάτι υπέγραψε μέχρι το 2027 με ρήτρα αποδέσμευσης στο ένα δισεκατομμύριο

Ο Άνσου Φάτι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε ντέρμπι πρωταθλήματος με την Ρεάλ Μαδρίτης | 24 Οκτωβρίου 2020
Ο Άνσου Φάτι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε ντέρμπι πρωταθλήματος με την Ρεάλ Μαδρίτης | 24 Οκτωβρίου 2020 @2020 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Άνσου Φάτι μέχρι το 2027, βάζοντας ρήτρα αποδέσμευσης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ.

Με το hashtag DreamTeen η Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε στα social media αρχικά όσα περίμεναν οι φίλοι της εδώ και μερικές ημέρες, τη δέσμευση του μεγάλου αστεριού της επόμενης μέρας, Άνσου Φάτι.

Ο 18χρονος επιθετικός βρισκόταν κοντά σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας του και αυτή ήρθε έπειτα από τη νίκη των Καταλανών στο Champions League με αντίπαλο την Ντινάμο Κιέβου στο "Καμπ Νόου".

Το προϊόν των ακαδημιών της ομάδας, της Μασία, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2027, με συνέπεια να συνεχίσει απρόσκοπτα τη σφυρηλάτησή του στο σύλλογο, όπου έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο τον Αύγουστου του 2019. Μάλιστα, σε αυτό το παιχνίδι κόντρα στην Μπέτις, έγινε ο δεύτερος νεαρότερος σκόρερ της ομάδας, σε ηλικία 16 ετών και 298 ημερών.

Όπως συνέβη προ ημερών με τον Πέδρι, η Μπαρτσελόνα έβαλε ρήτρα αποδέσμευσης στον Φάτι ύψους 1.000.000.000 ευρώ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ