ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο ατζέντης του Λεβαντόβσκι ταξίδεψε στην Βαρκελώνη

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει γκολ της Μπάγερν κόντρα στην Βιγιαρεάλ στο Champions League | 12 Απριλίου 2022
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει γκολ της Μπάγερν κόντρα στην Βιγιαρεάλ στο Champions League | 12 Απριλίου 2022 @2022 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπάγερν και συνεχίζει να φλερτάρει με την Μπαρτσελόνα, με τον Ισπανό ρεπόρτερ να αποκαλύπτει πως ο μάνατζερ του Πολωνού φορ ταξίδεψε στην Βαρκελώνη.

Τα οκτώ τελευταία χρόνια έχουν βρει τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι να αποτελεί το βαρύ πυροβολικό στην επίθεση της Μπάγερν και να την έχει οδηγήσει σε πολλές επιτυχίες τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, όμως φαίνεται πως οι δύο πλευρές δύσκολα θα αποφύγουν το διαζύγιο.

Το συμβόλαιο του "Λέβα" με τους Βαυαρούς λήγει το καλοκαίρι του 2023 και ο ίδιος δεν αποδέχεται την πρόταση που του έχουν κάνει η εξάκις πρωταθλήτρια Ευρώπης, με την Μπαρτσελόνα να τον έχει προσεγγίσει και να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να κάμψει τις αντιστάσεις της Μπάγερν και να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Την ώρα μάλιστα που τα σενάρια θέλουν την Μπάγερν να αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ για να ανάψιε το πράσινο φως για την παραχώρησή του, ο μάνατζέρ του, Πίνι Ζάχαβι, φαίνεται πως ταξίδεψε στην Βαρκελώνη για να φέρει ακόμα πιο κοντά στην "Μπάρτσα" τον πελάτη του.

Αυτό αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο Ισπανός δημοσιογράφος, Ζεράρ Μορένο, ο οποίος μάλιστα έκανε γνωστό πως γνωστός μάνατζερ επισκέφτηκε επίσημο κατάστημα των μπλαουγκράνα και αγόρασε 10 φανέλες της Μπαρτσελόνα με το όνομα του Λεβαντόβσκι τυπωμένο στο πίσω μέρος τους.

Δείγμα φυσικά των προθέσεών του για το μέλλον του πελάτη του, που είναι μεν ο Νο 1 μεταγραφικός στόχος για τους Καταλανούς αλλά που θα χρειαστεί να "πείσουν" και την Μπάγερν για να τον κάνουν δικό της έναν χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιό του.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ