ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Άλβες ζήτησε να μείνει τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβρη του 2022

Ο Ντάνι Άλβες με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Ντάνι Άλβες με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα @ 2022 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Ο Ντάνι Άλβες έχει ζητήσει από την Μπαρτσελόνα να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022, σύμφωνα με δημοσίευμα της AS, ώστε να αγωνιστεί για τελευταία φορά στο Μουντιάλ με τη Βραζιλία.

Ο Ντάνι Άλβες θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με την AS έχει ζητήσει από τους Καταλανούς να συνεχίσει στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022, ώστε να μπορέσει αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη Βραζιλία στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Βραζιλιάνος που επέστρεψε στο Καμπ Νόου τον περασμένο Δεκέμβρη βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο Άλβες υπέγραψε συμβόλαιο με απολαβές 100.000 ευρώ, ενώ θα λάμβανε κι ένα μπόνους ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ αν κατάφερνε να αγωνιστεί στο 60% των αγώνων της ομάδας.

Χωρίς να καταγράψει συμμετοχή στο Europa League, καθώς δεν ήταν γραμμένος στη λίστα, αγωνίστηκε στα 16 από τα 22 παιχνίδια των "μπλαουγκράνα", ξεπερνώντας το 60% που απαιτούσε το συμβόλαιό του για την ενεργοποίηση του μπόνους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι δύο πλευρές έχουν σχεδόν συμφωνήσει και το μόνο που μένει είναι να τα βρουν και στο οικονομικό κομμάτι.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΒΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ