ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ

Μπαρτσελόνα: Ο Αγκουέρο απαρνήθηκε μισθούς 1,5 σεζόν

Ο Σέρχιο Αγκουέρο στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Βαλένθια
Ο Σέρχιο Αγκουέρο στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Βαλένθια © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Ο Σέρχιο Αγκουέρο έβαλε τέλος στην καριέρα του λόγω των καρδιακών προβλημάτων που εμφάνισε και αποφάσισε να χαρίσει στην Μπαρτσελόνα τους μισθούς περίπου 1,5 σεζόν.

Το τέλος της καριέρας του Σέρχιο Αγκουέρο οδήγησε και σε γραφειοκρατικές διαδικασίες για τη λύση του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής εξέπληξε τους ανθρώπους των Καταλανών όταν μέσω των δικηγόρων του γνωστοποίησε ότι επιθυμεί μόνο ένα μικρό μέρος του συμβολαίου του που βρίσκεται σε ισχύ, παρά την αποχώρησή του.

Η Sport αναφέρει ότι ο 33χρονος επιθετικός άφησε κατά μέρους τις απολαβές που είχε λαμβάνειν για τη σεζόν 2022-2023 και για την τρέχουσα σεζόν θα εισπράξει μόνο ένα μικρό μέρος των απολαβών που δικαιούται και αυτό σε δόσεις μέχρι τις 30 Ιουνίου, ώστε να διευκολύνει τους Καταλανούς.

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι ο Αγκουέρο θα μπορούσε να παραμείνει ενεργός στο ρόστερ των "μπλαουγκράνα", αφού οι γιατροί του έδωσαν ιατρική άδεια τριών μηνών για να παρακολουθήσουν την υγεία του, όμως ο Αγκουέρο αποποιήθηκε του δικαιώματος και προτίμησε να λύσει άμεσα το συμβόλαιό του.

TAGS ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ