ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Νεκρός σε τροχαίο πρώην παίκτης της

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα Β', Μάξι Ρολόν
Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα Β', Μάξι Ρολόν PRINT SCREEN YOUTUBE

Ο Αργεντινός πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα Β', Μάξι Ρολόν, βρήκε τραγικό θάνατο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο σε ηλικία 27 χρονών.

Τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα έχασε σε ηλικία 27 χρονών ο άλλοτε Αργεντινός χαφ της Μπαρτσελόνα Β', ο οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες της περίφημης Μασία το 2010.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Αργεντινής, ο Ρολόν ταξίδευε με τον μεγαλύτερο αδερφό του Αριέλ κοντά στην Casilda της επαρχίας Σάντα Φε νωρίς το πρωί του Σαββάτου (14/05) όταν το όχημά τους παρεκτράπηκε της πορείας του και χτύπησε σε ένα δέντρο.

Τόσο ο Μάξι όσο και ο Αριέλ βρήκαν τραγικό θάνατο.

Ο Ρολόν κατέγραψε 24 συμμετοχές με τη Β' ομάδα της Μπαρτσελόνα, σημειώνοντας μάλιστα και δύο γκολ. Αφού αποχώρησε από τους Καταλανούς το 2016 υπέγραψε στη Σάντος, πριν επιστρέψει στην Ισπανία με τη Λούγκο και συνέχισε σε συλλόγους στην Αργεντινή, το Εκουαδόρ και τη Χιλή.

Οι Καταλανοί αποχαιρέτησαν τον 27χρονο με ανάρτηση στο Twitter, γράφοντας: "Είμαστε συγκλονισμένοι από τον θάνατο του Μάξι Ρολόν (γεννημένος το 1995), ποδοσφαιριστή νέων της Μπαρτσελόνα, μεταξύ 2010 και 2016. Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας και την απόλυτη στήριξη στην οικογένειά του. Αναπαύσου εν ειρήνη".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ