ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπαρτσελόνα - Μπιλμπάο: Προβάδισμα για τους Βάσκους με γκολάρα Γουίλιαμς

Ο Ινιάκι Γουίλιαμς πανηγυρίζει το γκολ του με την Αθλέτικ Μπιλμπάο κόντρα στην Μπαρτσελόνα στον τελικό του ισπανικού Super Cup
Ο Ινιάκι Γουίλιαμς πανηγυρίζει το γκολ του με την Αθλέτικ Μπιλμπάο κόντρα στην Μπαρτσελόνα στον τελικό του ισπανικού Super Cupδ Ⓒ 2021 ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ/ASSOCIATED PRESS

Η Μπιλμπάο έστειλε τον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ στην παράταση, με τον Βιγιαλίμπρε να κάνει το 2-2 στο 90' κόντρα στην Μπαρτσελόνα, για να έρθει ο Ινιάκι Γουίλιαμς στην αρχή παράτασης να γράψει το 3-2 με αριστουργηματικό γκολ (VIDEO).

Τρομερά πράγματα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ απέναντι στην Μπαρτσελόνα, που γίνεται στην Σεβίλλη.

Πρώτα οι Βάσκοι πήγαν το ματς στην παράταση, με τον Βιγιαλίμπρε να γίνεται ο από μηχανής Θεός και να παίρνει τη μπουκιά (τρόπαιο) μέσα από το στόμα των Καταλανών στο 90' γράφοντας το 2-2, ενώ τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο Ινιάκι Γουίλιαμς.

Μόλις στο τρίτο λεπτό της ημίωρης παράτασης, ο φορ της Αθλέτικ έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με ένα ασύλληπτο σουτ άφησε στήλη άλατος τον Τερ Στέγκεν, για να γράψει το 3-2 και να δώσει για πρώτη φορά στον τελικό προβάδισμα στην ομάδα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ