ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Μιγκέθα, Πουτζ, Ουμτιτί και Μπρέθγουεϊτ "κόπηκαν" από τον Τσάβι

Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με της Ρεάλ Μπέτις
Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με της Ρεάλ Μπέτις @ 2022 JOSE BRETON / AP IMAGES

Ο Τσάβι έχει ενημερώσει τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα πως δεν υπολογίζει για την επόμενη σεζόν σε τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι Όσκαρ Μιγκέθα, Ρίκι Πουτζ, Σαμουέλ Ουμτιτί και Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ.

Όσο η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να βρει τη "φόρμουλα" για να κάνει δικό της το προσεχές καλοκαίρι τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο εσωτερικός σχεδιασμός συνεχίζεται, με τον Τσάβι να "κόβει" τέσσερις ποδοσφαιριστές για την επόμενη σεζόν.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mundo Deportivo, ο Κατλανός τεχνικός έχει ήδη ενημερώσει ότι δεν υπολογίζει στους Όσκαρ Μιγκέθα, Ρίκι Πουτζ, Σαμουέλ Ουμτιτί και Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ, που μου σημαίνει πως θα πρέπει να αποχωρήσουν από την ομάδα και να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό την καριέρα τους.

Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που δεν μπορεί να μην έχουν μιλήσει ακόμη απευθείας με τον Τσάβι, αλλά γνωρίζουν πως δεν βρίσκονται στα πλάνα του. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας Νέτο, ο οποίος είχε ήδη προσπαθήσει να αποχωρήσει στη χειμερινή αγορά, αλλά δεν υπήρξε κάποια προσφορά.

Την ίδια στιγμή, παρελθόν από το Καμπ Νόου αναμένεται να αποτελέσουν και οι Ανταμά Τραορέ και Λουκ Ντε Γιονγκ, οι οποίοι θα επιστρέψουν στις Γουλβς και Σεβίλλη όπου ανήκουν αντίστοιχα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΤΣΑΒΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ