ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Επιμένει για Μπερνάρντο Σίλβα, αλλά πρέπει να βρει 80 εκατομμύρια ευρώ

Ο Μπερνάρντο Σίλβα στο φιλικό της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπάγερν
Ο Μπερνάρντο Σίλβα στο φιλικό της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπάγερν 2022 AP PHOTO/MORRY GASH

Στόχος της Μπαρτσελόνα είναι ο Μπερνάρντο Σίλβα, ωστόσο οι Καταλανοί για να προχωρήσουν σε μία τέτοια μεταγραφή θα πρέπει να πουλήσουν παίκτες.

Η Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να επιθυμεί την απόκτηση του Μπερνάρντο Σίλβα. Η Μάντσεστερ Σίτι ζητάει για τον 28χρονο Πορτογάλο το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με το Athletic.

Όπως αναφέρει η AS, για να προχωρήσουν οι Καταλανοί σε μία τέτοια κίνηση θα χρειαστεί να βρουν το ποσό των 80 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα και με το financial fair play της La Liga.

Προκειμένου να βρεθεί ένα τέτοιο ποσό θα πρέπει να πωληθεί ο Φρένκι Ντε Γιογνκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή στην Τσέλσι. Θυμίζουμε πως τη Δευτέρα (15/8) οι κόκκινοι διάβολοι απέσυραν το συμβόλαιο που είχαν προσφέρει στον μέσο της Μπαρτσελόνα και για το οποίο δεν έλαβαν απάντηση

Εάν τελικά ο Ντε Γιονγκ παραμείνει στο Καμπ Νόου, τότε οι μπλαουγκράνα θα πρέπει να πουλήσουν τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και τον Σερζίνιο Ντεστ σε μία πολύ καλή τιμή. Παράλληλα, η Μπαρτσελόνα απαιτείται να πάρει κάτι από την αποχώρηση του Ντεπάι.

Σε αυτούς τους παίκτες οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα έχουν ρίξει το βάρος, ωστόσο σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα δεν αποκλείονται άλλοι τύποι πωλήσεων.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ