ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Τελεσίγραφο σε Ντε Γιονγκ, είτε δέχεται μείωση 50% είτε φεύγει

Ο Φρένκι ντε Γιονγκ
Ο Φρένκι ντε Γιονγκ © 2022 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα πιέζει τον Φρένκι ντε Γιονγκ να αποφασίσει αν θα παραμείνει στην ομάδα με μείωση απολαβών κατά 50% ή αν θα αποχωρήσει, με τον δημοσιογράφο Μπεν Τζέικομπς να αναφέρει πως εντός της Πέμπτης (11/8) θα υπάρξουν εξελίξεις.

Ο χρόνος κυλά και η υπόθεση του Φρένκι ντε Γιονγκ στην Μπαρτσελόνα παραμένει ανοιχτή, με τη διοίκηση του συλλόγου να πιέζει τον 25χρονο μέσο να πάρει μία οριστική απόφαση.

Οι Καταλανοί έχουν δώσει διορία στον Ολλανδό, με τον δημοσιογράφο Μπεν Τζέικομπς να αναφέρει πως εντός της Πέμπτης (11/8) αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με την περίπτωσή του.

Οι επιλογές που έχει ο Ντε Γιονγκ είναι δύο: είτε να μείνει στην Μπαρτσελόνα, αλλά με την προϋπόθεση να μειώσει τις απολαβές του κατά 50%, είτε να δεχθεί να αποχωρήσει από την ομάδα.

Θυμίζουμε πως η Τσέλσι έχει καταθέσει πρόταση στους "μπλαουγκράνα" για τον 25χρονο, που ξεπερνά τα 80 εκατ. ευρώ συν μπόνους, ποσό που βρίσκει πρόθυμη την Μπαρτσελόνα να τον πουλήσει, για να μειωθεί το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Όλα ωστόσο, θα εξαρτηθούν από την απόφαση που θα πάρει ο Ντε Γιονγκ, ο οποίος δεν μπορεί να το καθυστερήσει κι άλλο, καθώς το κλίμα έχει αρχίσει να βαραίνει για εκείνον στην ομάδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το "ντου" των οπαδών, που τον περίμεναν έξω από το προπονητικό κέντρο.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ