ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Απρόθυμοι οι μπλαουγκράνα να καταθέσουν νέα προσφορά στην Μπάγερν για Λεβαντόβσκι

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τη φανέλα της Μπάγερν σε ματς κόντρα στην Άουγκσμπουργκ | 9 Απριλίου 2022
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τη φανέλα της Μπάγερν σε ματς κόντρα στην Άουγκσμπουργκ | 9 Απριλίου 2022 @2022 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα δεν είναι διατεθειμένη να καταθέσει τέταρτη πρόταση στην Μπάγερν για την απόκτηση του Λεβαντόβσκι, μετά την απόρριψη της προσφοράς 40 εκατομμυρίων ευρώ συν τα μπόνους.

Το σίριαλ της μεταγραφής του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην Μπαρτσελόνα συνεχίζεται, καθώς οι μπλαουγκράνα είναι απρόθυμοι να καταθέσουν τέταρτη πρόταση την Μπάγερν για τον Πολωνό επιθετικό, σύμφωνα με την Bild.

Η τελευταία προσφορά των Καταλανών ήταν 40 εκατομμύρια ευρώ και πέντε μπόνους επίτευξης στόχων, με τους Βαυαρούς να αξιώνουν 50 εκατομμύρια ευρώ.

Η Μπαρτσελόνα θα βάλει στα ταμεία της 207 εκατομμύρια ευρώ για την πώληση του 10% των τηλεοπτικών της δικαιωμάτων στη La Liga, αλλά δεν θα τα διαθέσει για τον Πολωνό επιθετικό και θα κινηθεί για να τον αγοράσει μόνο αν αποχωρήσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές.

Ο Λεβαντόβσκι έχει ζητήσει να αποχωρήσει από την Μπάγερν, αλλά οι Βαυαροί δεν έχουν πρόβλημα να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους. Η προετοιμασία της ομάδας του Γιούλιαν Νάγκελσμαν αρχίζει στις 12 Ιουλίου και σε εκείνη την ημερομηνία, ο Λεβαντόβσκι υποχρεούται να επιστρέψει αν δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή για να αποχωρήσει.

TAGS ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ