ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι: Σε επαφή για ανταλλαγή Λαπόρτ με Σέρτζι Ρομπέρτο

Ο Σέρτζι Ρομπέρτο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Σέρτζι Ρομπέρτο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα 2021 AP PHOTO/JOAN MONFORT

Η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για ανταλλαγές παικτών με τους Σέρτζι Ρομπέρτο και Εμερίκ Λαπόρτ σε πρώτο πλάνο.

Ο κορονοϊός έχει φέρει νέες καταστάσεις ακόμα και στο χώρο των μεταγραφών. Οι ομάδες υπέστησαν σημαντικές ζημιές και ψάχνουν τρόπους για να ενισχυθούν με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Σε αυτό το πλαίσιο οι ανταλλαγές παικτών έρχονται στο προσκήνιο με κορυφαίους συλλόγους να βγάζουν την πραμάτεια τους και να διαπραγματεύονται για πιθανές συνεργασίες.

Δύο από αυτές είναι η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Σίτι. Αμφότερες θέλουν να ενισχυθούν, αλλά για διαφορετικούς λόγους δε θέλουν να δαπανήσουν πολλά χρήματα. Από την μία οι Καταλανοί τα κρατούν για να παραμείνει ο Μέσι και από την άλλη οι Άγγλοι γιατί επιθυμούν να προχωρήσουν σε διπλό χτύπημα με τους Κέιν και Γκρίλις.

Έτσι, τις τελευταίες ημέρες οι δύο σύλλογοι έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και συζητούν για πιθανές ανταλλαγές παικτών. Εκείνοι που βρίσκονται στο προσκήνιο είναι ο Σέρζι Ρομπέρτο από τη μία και ο Εμερίκ Λαπόρτ από την άλλη.

Ο Γκουαρντιόλα θέλει τον Σέρζι Ρομπέρτο στην ομάδα του και προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί η Μπαρτσελόνα για να πάρει το καλύτερο δυνατό αντάλλαγμα. Την ίδια ώρα και άλλα ονόματα παικτών έχουν πέσει στο τραπέζι με τους Καταλανούς να προσπαθούν να πάρουν το καλύτερο που μπορούν με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό οι διαπραγματεύσεις έχουν ενταθεί τις τελευταίες ώρες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξέλιξεις.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ