LA LIGA

Μπαρτσελόνα - Λεβάντε 3-0: Ο Φάτι επέστρεψε έπειτα από 10 μήνες και σκόραρε, νίκη με Κούμαν στην κερκίδα

Ο Άνσου Φάτι της Μπασρτσελόνα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λεβάντε για τη La Liga 2021-2022 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Άνσου Φάτι της Μπασρτσελόνα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λεβάντε για τη La Liga 2021-2022 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 3-0 της Λεβάντε, έβαλε τέλος σε ένα σερί τριών αγώνων δίχως νίκη και σηματοδότησε την επιστροφή του Άνσου Φάτι στη δράση έπειτα από 10 μήνες και μάλιστα με γκολ. Στις κερκίδες ο τιμωρημένος Ρόναλντ Κούμαν.

Η Μπαρτσελόνα έφτασε στη νίκη με 3-0 επί της Λεβάντε για την 7η αγωνιστική της La Liga και έβαλε τέλος σε ένα σερί τριών αγώνων δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι Καταλανοί παρατάχθηκαν δίχως προπονητή, αφού ο -υπ' ατμόν Ρόναλντ Κούμαν- βρέθηκε στις κερκίδες του "Καμπ Νόου", εκτίωντας την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές ποινής για την αποβολή του στο παιχνίδι με την Κάντιθ την προηγούμενη εβδομάδα.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Μέμφις Ντεπάι κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Νεμάνια Ραντόγια και ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση, γράφοντας το 1-0. Οκτώ λεπτά αργότερα, η υπέροχη επέλαση του Σερζίνιο Ντεστ έφερε τον Λουκ ντε Γιονγκ σε θέση βολής κι ο Ολλανδός φορ άνοιξε λογαριασμό με την Μπαρτσελόνα.

Η Λεβάντε επιδόθηκε σε σκληρό παιχνίδι, αφού δεν μπορούσε να κάνει πολλά άλλα πράγματα, που εκνεύρισε τους γηπεδούχους και προκάλεσε ορισμένες στιγμές έντασης. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο 2ο ημίχρονο είχαν οι αλλαγές της Μπαρτσελόνα. Ο Φιλίπε Κοουτίνιο έδωσε τη θέση του στον Ρίκι Πουτζ, το "μαύρο πρόβατο" του Κούμαν, ενώ στο τέλος ο 17χρονος Γκάβι έδωσε τη θέση του στον 18χρονο Γιουσούφ Ντεμίρ.

Η πιο σημαντική αλλαγή, όμως, ήρθε στο 81', όταν ο Ντε Γιονγκ έδωσε τη θέση του στον Άνσου Φάτι (με τη φανέλα με το νούμερο 10, κληρονομιά από τον Λιονέλ Μέσι), ο οποίος επέστρεψε στη δράση έπειτα από 10 μήνες, έχοντας ξεπεράσει σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο και υποτροποή. Μάλιστα, το 18χρονο wonderkid των "μπλαουγκράνα" συνδύασε την επιστροφή του με γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 στις καθυστερήσεις με βολίδα εκτός περιοχής.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής στη La Liga

Η βαθμολογία της La Liga


TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ