ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα βγάζει στο "σφυρί" 14 ποδοσφαιριστές

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζουν το γκολ του Μέσι κόντρα στη Λεβάντε
Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζουν το γκολ του Μέσι κόντρα στη Λεβάντε AP

Η Μπαρτσελόνα προχωράει ήδη το σχεδιασμό ενόψει της επόμενης ημέρας, με τον Λαπόρτα να βγάζει στο "σφυρί" 14 ποδοσφαιριστές, προκειμένου να δραστηριοποιηθεί ενεργά στο μεταγραφικό παζάρι.

Η σεζόν μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί, όμως στην Μπαρτσελόνα ήδη έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό ενόψει της επόμενης ημέρας. Ένας από τους λόγους που ξεκινούν από τώρα είναι και οι λίγες πιθανότητες των "μπαλουγκράνα" να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, μιας και είναι στο -4 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Αν και πρώτο μέλημα του Τζουάν Λαπόρτα είναι το θέμα του προπονητή, καθώς και το μέλλον του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της ομάδας είναι αβέβαιο, με τον Χάνσι Φλικ να είναι ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί. Βέβαια, ο τεχνικός της Μπάγερν είναι προ των πυλών για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής Γερμανίας.

Οι Καταλανοί είναι σε δεινή οικονομικά κατάσταση και γι' αυτό το λόγο αποφασίστηκε να παραχωρηθούν πολλοί ποδοσφαιριστές, προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα για την ενίσχυση της ομάδας το καλοκαίρι, αλλά και για την ανανέωση του Μέσι.

Η μακρά λίστα με τους προς παραχώρηση ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με την "Mundo Deportivo" αποτελείται μεταξύ άλλων από τους: Νέτο, Σαμουέλ Ουμτιτί, Τζούνιορ Φίρπο, Ματέους Ερνάντες, Μάρτιν Μπρεθγουεϊτ, Φελίπε Κουτίνιο και Μίραλεμ Πιάνιτς.

Ένα ακόμα όνομα που ξεχωρίζει όμως είναι αυτό του Αντουάν Γκριεζμάν, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το καλοκαίρι του 2024. Ο Γκριεζμάν δεν έχει ικανοποιήσει τις προσδοκίες των Καταλανών, οι οποίοι ξόδεψαν 120 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Ατλέτικο το καλοκαίρι του 2019.

Το βάρος πέφτει στον Γάλλο φορ, αλλά και στους Ουμτιτί, Κουτίνιο και Πιάνιτς, οι οποίοι αμείβονται υψηλά και δεν έχουν ικανοποιήσει τις απαιτήσεις που υπήρχαν γύρω από το πρόσωπό τους.

Photo Credits: Associated Press

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ