ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για Ντεμπελέ

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Θέλτα για τη La Liga 2019-2020 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019
Ο Ουσμάν Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Θέλτα για τη La Liga 2019-2020 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 © 2019 EMILIO MORENATTI / AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει καταφέρει να έρθει ακόμα σε συμφωνία με τον Ουσμάν Ντεμπελέ για την ανανέωση του συμβολαίου του και η επόμενη εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς οι καταλανοί θα καταθέσουν νέα βελτιωμένη πρόταση στον Γάλλο μεσοεπιθετικό για να ανανεώσει.

Η πρόταση που κατέθεσε η Μπαρτσελόνα αυτή την εβδομάδα στον Ουσμάν Ντεμπελέ, κρίθηκε μη ικανοποιητική από την πλευρά του Γάλλου μεσοεπιθετικού, ωστόσο οι δύο πλευρές θα έχουν νέο ραντεβού, το οποίο θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει ότι τα πάντα είναι ανοικτά αναφορικά με το μέλλον του Ντεμπλέ στους μπλαουγκράνα, οι οποίοι κα καταθέσουν νέα βελτιωμένη πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Αν δεν έρθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, τότε ο Ουσμάν Ντεμπελέ θα μείνει ελεύθερος και δεδομένα θα είναι μέσα στις πιο "καυτές" μεταγραφικές περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών. Η Μπαρτσελόνα τον αγόρασε το καλοκαίρι του 2017 έναντι 140 εκατομμυρίων ευρώ. Με τους Καταλανούς αγωνίστηκε συνολικά 149 φορές, έχοντας απολογισμό 32 γκολ και 34 ασίστ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ