ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Κατ' αρχήν συμφωνία με τον Φάτι για την ανανέωση του συμβολαίου του

Ο Άνσου Φάτι πανηγυρίζει το γκολ του στο Μπαρτσελόνα - Λεβάντε
Ο Άνσου Φάτι πανηγυρίζει το γκολ του στο Μπαρτσελόνα - Λεβάντε © 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα ήρθε σε συμφωνία με τον Άνσου Φάτι για την ανανέωση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2026 και το μόνο που απομένει είναι η διευθέτηση των τυπικών για να ανακοινωθεί η συμφωνία.

Η Μπαρτσελόνα ήρθε σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον Άνσου Φάτι, μέσω του ατζέντη του Ζόρζε Μέντες, σε μια συνάντηση που είχε ο Πορτογάλος ατζέντης με τον διευθυντή ποδοσφαίρου με τους μπλαουγκράνα, Ματέου Αλεμάνι, όπως αναφέρει η Mundo Deportivo.

Το ισχύον συμβόλαιο του Φάτι έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2022, με μονομερή δυνατότητα επέκτασης των μπλαουγκράνα μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο δεν προχώρησε στην επέκταση του συμβολαίου, αντίθετα ήθελε να τον δέσει περισσότερο για να έχει μεγαλύτερη ρήτρα αποδέσμευσης.

Η αρχή της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2026, κάτι που ήταν αίτημα από την πλευρά του Φάτι (τον ατζέντη και την οικογένειά του). Ο Ζόρζε Μέντες δεν "ψάχτηκε' για να του βρει νέα ομάδα, καθώς ο Φάτι θα ηγηθεί του νέου πρότζεκτ της Μπαρτσελόνα.

Το μόνο που απομένει για την επισημοποίηση της συμφωνίας είναι η ολοκλήρωση των απαραίτητων εγγράφων και των λεπτομερειών ανάμεσα στις δύο πλευρές και φυσικά οι υπογραφές ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ