ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Οι τέσσερις παίκτες που θέλει να πουλήσει τον Ιανουάριο

Ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ στον αγώνα Μπαρτσελόνα - Έιμπαρ στο Καμπ Νόου για την La Liga του 2019/2020.
Ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ στον αγώνα Μπαρτσελόνα - Έιμπαρ BRAITHWAITE

Η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη την χειμερινή μεταγραφική περίοδο να πουλήσει τους Φίρπο, Ουμτιτί, Φερνάντες και Μπρέθγουεϊτ, ώστε να κάνει χώρο γι' άλλες δύο προσθήκες.

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει την ανοικοδόμηση στο ρόστερ της και σχεδιάζει νέες κινήσεις στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα έχει σκοπό να προχωρήσει σε τέσσερις πωλήσεις ποδοσφαιριστών, ώστε να κάνει χώρο για νέες μεταγραφές ή προαγωγές παικτών από τα τμήματα υποδομής.

Εκτός, από τον Ρίκι Πουτς και τον Κάρλος Αλενιά, οι οποίοι θα δοθούν δανεικοί, οι Καταλανοί σχεδιάζουν να προχωρήσουν στις πωλήσεις των Ζούνιορ Φίρπο, Σάμουελ Ουμτιτί, Ματέους Φερνάντες και Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ, σύμφωνα με την εφημερίδα Sport.

Η υπόθεση του Φίρπο είναι η πιο προχωρημένη, εφόσον υπάρχουν αρκετές προσφορές από την Ιταλία και υπάρχει ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός με οψιόν αγοράς είτε στην Ίντερ, είτε στην Νάπολι. Η Μπαρτσελόνα δεν θα τον πουλήσει για λιγότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ουμτιτί είναι διατεθειμένος να φύγει, έστω και δανεικός. Γνωρίζει ότι ο Κούμαν δεν τον υπολογίζει, ενώ θα ψάξει μία ομάδα ώστε να βρει τον καλό του εαυτό. Πρόβλημα, ωστόσο, αποτελεί το υψηλό του συμβόλαιο, το οποίο δύσκολα μπορούν να καλύψουν πολλές ομάδες. Η Λιόν και η Ρόμα παρακολουθούν την περίπτωσή του προς το παρόν.

Η πιο περίεργη περίπτωση, σύμφωνα με την Sport, είναι αυτή του Ματέους Φερνάντες, ο οποίος αποκτήθηκε από την Παλμέιρας για 3.2 εκατομμύρια ευρώ. Ο 22χρονος μέσος έχει έρθει σε ρήξη με τους Καταλανούς, οι οποίοι δεν τον παρουσιάζουν καν επίσημα ως παίκτη της πρώτης ομάδας. Πλέον ο Φερνάντες θέλει να φύγει και η Μπαρτσελόνα θα τον βοηθήσει να βρει προσφορές από Ισπανία και Πορτογαλία.

Τέλος, η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν θέλει να προχωρήσει στην πώληση του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ. Ο Δανός επιθετικός δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από το Καμπ Νόου, όμως οι εκπρόσωποί του γνωρίζουν ότι πρέπει να βρει μία νέα ποδοσφαιρική στέγη. Η Μπαρτσελόνα ελπίζει να βρει ομάδα, ώστε να αποκτήσει τον Μπρέθγουεϊτ δανεικό με ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ