ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Η Ρόμα του Μουρίνιο αντίπαλός της στο Joan Gamper

Οι Μπουσκέτς και Ομπαμεγιάνγκ πανηγυρίζουν γκολ της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Σοσιεδάδ για την La Liga | 21 Απριλίου 2022
Οι Μπουσκέτς και Ομπαμεγιάνγκ πανηγυρίζουν γκολ της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Σοσιεδάδ για την La Liga | 21 Απριλίου 2022 @2022 ALVARO BARRIENTOS/AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι η Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο θα είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει στο "Καμπ Νόου" στις 6 Αυγούστου στο πλαίσιο του διεθνούς φιλικού τουρνουά "Ζοάν Γκαμπέρ" που διοργανώνει ετησίως.

Όπως έκανε γνωστό την Τετάρτη (15/06) στο λογαριασμό της στο Twitter η Μπαρτσελόνα, θα αναμετρηθεί με την Ρόμα, στο πλαίσιο του τουρνουά Ζοάν Γκαμπέρ το Σάββατο 6 Αυγούστου, στο Καμπ Νόου.

Η διαδικασία θα είναι ίδια με την περσινή αναμέτρηση, αφού θα διεξαχθούν δύο αναμετρήσεις μεταξύ των δύο μπλαουγκράνα και των τζαλορόσι.

Ο αγώνας μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρόμα στις γυναίκες θα αρχίσει στις 17.30 (ώρα Ισπανίας) και εκείνος των ανδρών στις 21.00 (ώρα Ισπανίας). Στο ενδιάμεσο των αγώνων, θα γίνει η παρουσίαση των δύο ομάδων μπροστά στο κοινό.

Αυτή θα είναι η 57η συμμετοχή της Μπαρτσελόνα έχοντας κατακτήσει 44 τρόπαια, με πιο πρόσφατη νίκη την περσινή χρονιά εναντίον της Γιουβέντους (3-0). ενώ η ομάδα της αιώνιας πόλης θα λάβει μέρος για δεύτερη φορά μετά από το 2015 , όπου και είχε χάσει από την ισπανική ομάδα με 3-0, με τα γκολ των Νεϊμάρ, Λιονέλ Μέσι και Ιβάν Ράκιτιτς.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΑ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ